Heléna vagy Elena?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik hangzik jobban? És szerintetek romás nevek? Tesómnak ez a vélemnye róla. Persze tudom az én gyerekem nekem kell dönteni de eddig ez meg se fordult a fejembe elbizonytalanodtam2022. szept. 20. 23:16
11/16 anonim válasza:
Mindkettő szép, nem romásak. A Heléna jobban tetszik, az nálam is listás volt. Az Elena is szép, de szerintem kezd nagyon divatba jönni. Itt is egy csomószor kérdeznek róla.
12/16 A kérdező kommentje:
Elena jobban passzolna szerintem a vezetéknévhez csak a család már elbizonytalanított. Szerintük nem kislánynak való nagyon komoly. Ami még szóba jött Anna Hanna Szófia Emma Lilien
2022. szept. 21. 12:50
13/16 anonim válasza:
Még szerencse, hogy az élete nagyobb részeben nem kislány lesz, hanem nő, hölgy, néni. Nekem sokkal jobban tetszenek a komoly nevek, mint ezek a most divatos becenév szerűek. A komolyat is lehet becézni, de legalább 30 évesen sem hangzik majd hülyén.
Az Elena lehet pl Léni, Lani, Eli, stb biztos google ezer becenevet kiad rá.
Amiket a 12-ben írtál sem rosszak, csak kb az elmúlt évek leggyakoribb nevei, bármelyiket elkurjantod egy nagyobb játszótéren, minimum 10 kislány odafut.
14/16 anonim válasza:
Nekem az Elena, kicsit egyszerűbb. Én ismerek amúgy egy Jelenát is (szláv verziója a Helénának), kicsit fura volt először, de meg lehetett szokni.
15/16 anonim válasza:
Heléna gyönyörű, Elena nekem túl külföldies, nem tetszik.
16/16 anonim válasza:
Tök gyakori mindkettő és nem cigány gyerekeknél. A fiam ovijában is van Elena és Heléna is. Egyik sem cigány. Simán Lénából is sok van. Helénaként szerintem a legszebb, mert mindig Szép Heléna ugrik be róla. Tesód csak szimplán nem találkozik gyerekekkel, gondolom azokat a neveket tarja elfogadhatónak, amivel felnőtt, pl. Flóra, Eszter, Sára, Zsófia stb. Na ezekből van kevesebb az ovikban. Mai gyerekek: Mia, Zoé, Hanna, Panna, Liza, Léna és Szofi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!