Hogyan tegyem túl magam azon, ha még nem szeretne babát, de minden más adott?
24 éves vagyok, a párom (vőlegènyem) 25.
Szerencsés helyzetben vagyunk, mert èn kaptam egy ingatlant a szüleimtől. Ezen felül mindketten dolgozunk, van félretett pénzünk, de valami mégis hiányzik az életemből és lassan kezdem azt érezni, hogy ez egy kisbaba.
Amúgy boldog vagyok, jó a párkapcsolatom és a munkámat is szeretem, de egyre jobban vágyok a babázásra, egy saját gyerekre.
Párom meg még nem akarja. Amit különben megértek, mert fiatalok vagyunk, csak olyan nehéz elnyomni magamban ezeket az érzéseket. Nyilván, van közös jövőképünk, ezért is jegyzett el, szeretnénk családot, de ő még nem. Annyiban állapodtunk meg, hogy az esküvő után valamikor. (Tavasszal lesz) Közben meg kiderült, hogy ő nem azonnal gondolta, hanem majd, valamikor (évekkel) az esküvő után.
Igaz, élvezhetnénk a szabad életet, de én meg azon kapom magamat, hogy a babás-mamás témák érdekelnek, csúnya dolog, de irigy vagyok a kismamákra, ha “megkapom” valaki más babáját a kezembe, utána meg napokig azon rágódok, hogy mennyire jó lenne a sajátomat a kezemben tartani.
Nem biztos, hogy túl kell tenned magad rajta. Hetente van kérdés az oldalon, hogy a pasi hazudott, nem is akar gyereket, a nő ideje meg jócskán eltelt.
Mi nem ismerjük a vőlegényed. Lehet, csak kényelmes neki a készben, de örökké nem akar veled lenni. Azért egy eljegyzés nem jelent még semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!