Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha tejszint szeretnek tenni...

Ha tejszint szeretnek tenni kislanyom (9 honapos mult) vacsorajaba akkor azt hogy tegyem?

Figyelt kérdés
Csirkemellet fozok babatesztaval es sajtot teszek hozza (evett mar sajtot es azt csak a vegen szoktam a turmixolashoz tenni) a tejszint mikor kell bele tenni?
2010. nov. 17. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a tejszín mindig az ételkészítés végén kerül bele, már ha ilyen husis az étel.
2010. nov. 17. 18:27
 2/12 A kérdező kommentje:

De fozom a tejszinnel is vagy csak ugy mint a sajtot a vegen fozes nelkul teszem bele?

Nekem valahogy fura lenne csak bele onteni a vegen :S

Magunknak gombasan csinalom ugyan ezt (meg nem baba tesztaval es fuszerekkel) es szoktam fozni a tejszint.....de nem tudom, hogy neki, hogy fozzem hozza.

2010. nov. 17. 18:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
egy kilenc hónaposnak még ne adj tejszínt,én úgy tudom,hogy azt csak egy éves kor után javasolják.Legalábbis én csak akkor adtam.Amúgy ha magatoknak tejszínnel akarsz kaját csinálni,akkor azt csak a legvégén kell beletenni és csak addig főzni,amíg felforr.Ha rottyan egyet,le is lehet zárni.
2010. nov. 17. 18:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Tejszint nem lehet? 7 honap van irva a tablazatomba :( akkor nem adok.

Teszek joghurtot helyette.

Koszonom.

2010. nov. 17. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 hónaposnak nem adnék még tejszínt. Nekem ennyi idősen tejtermékek közül túrűt, joghurtot és sajtot evett.

Most 12 hónapos, most már szokott kapni tejfölt is, de még tejet és tejszínt nem adtam neki.

2010. nov. 17. 18:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Meg tejszint nem kapott, sajtot is csak 2szer es joghurtot is 2szer.

De igy mar nem is adok.Natur joghurtot teszek hozza.

Kaptam kolcson egy konyvet abban 7 hotol volt a tejszin :S

2010. nov. 17. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Növényi tejszínt is lehet kapni, azt lehet elvileg. A normál tejszínt valóban csak 1 éves kor után ajánlott adni.
2010. nov. 17. 19:36
 8/12 A kérdező kommentje:

koszonom.

Mar meg is ette :) Joghurtal csinaltam es nagyon izlett Neki :)

2010. nov. 17. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Tejszínt tényleg csak egy éves kor után lehet adni.Ha már issza a tejet, utána mehet a tejszín, mert nagyon "nehéz".
2010. nov. 17. 20:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2010. nov. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!