Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik egyedülállóként nevelik...

Akik egyedülállóként nevelik a gyereket, mit tanított nektek?

Figyelt kérdés
Maga a terhességet egyedül végigcsinálni,a szülést, az első pár kimerítő hónapot. Úgy érzem én is ebben a cipőben fogok járni, kegyetlenül félek , hogy mi lesz és mennyire fog ez megviselni lelkileg
2022. szept. 17. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Ha van egy kis eszed, így nem vállalsz gyereket.

Semmit nem tanított nekem. Csak vett el belőlem. Konkrétan egy öntudatlan dolgozó és ellátó lettem.

2022. szept. 17. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
#1 Azt hiszem, ezzel a tanáccsal alighanem elkéstél. A kérdésből nekem úgy tűnik, a kérdező már terhes.
2022. szept. 17. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki segítséget kérni.

Nem fogja a gyerek anyának hívni a nagyit, mert hetente 4x4 órát vele van, vagy mert 2-3 éves korától kezdve havi két hétvégét ott alszik.

Nem vagy azért lusta, mert heti kétszer jár hozzád bejárónő és mellé még ebédet is rendelsz úgy, hogy amúgy "ezért ülsz otthon" (nem, nem ezek miatt van otthon szülés után egy nő).

2022. szept. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!