Mennyire neveled a nemükhöz mérten a gyerekeket? Pl.: fiú ne sminkeljen, ne tologassa a babakocsit, ne barbizzon, lányod ne akarjon lakk cipőt felvenni a lányos szand helyett, stb.
Normális embernél ez nem kérdés, aki ilyen beteg dolgokat csinál a gyerekével attól el kéne vennie a gyereket a gyámügynek.
A magyarság meg egyenlőre még ne akarja utánozni Amerikát meg a Hollywoodi sztárokat ezzel a genderes hülyeséggel.
Az átlag magyar pl.próbálkozzon meg azzal, hogy ne "büdös cigányozza" a roma előadókat, és ne vagdalkózzon a gyakorin ha elhangzik a "cigány" szó.
Kezdetnek ez, előbb fogadjuk el azt ami közelebb van hozzánk és kézzelfogható probléma és csak utána foglalkozzunk olyan elméletekkel amihez semmi köze még egy átlag Amerikainak sem, mert ez a genderes 💩 csak a polgárpukkasztó Hollywoosi aztároknál dívik, átlagemberek normálisak.
A lány miért ne vehetne lakkcipőt?
A fiú miért ne tologathatna babakocsit? Felétek a férfiak nem tolnak babakocsit, vagy mi??
Barbit a lányomnak se szívesen vennék. A fiamnak van egy babája, a kisöccse születésekor kapta, szívesen pelenkázza, mikor én az öccsét. Babakocsiban is tologatja. Óh borzalom! Nem a játékoktól lesz fiú a fiú vagy lány a lány. Alapértékeket adunk át, példát mutatunk, a férjem pl remek férfiminta, gyengéd, ha kell, határozott, ha kell. Szerintem ez a lényeg.
"Mert senki ne mondja nekem, hogy egy 3-4 éves már tudja milyen szexuális orientációja lesz."
Nem TUDJA, hanem VAN szexuális orientációja, ez veleszületett tulajdonság, ahogy a szemszine is, megha azt sem tudja egy gyerek kezdetben, hogy milyen.
Halkan jegyzem meg, hogy a kérdésben nem szexuális orientációról van szó, hanem nemi identitásról.
A szexuális orientációról különböző kutatások vannak, a legtöbb szerint veleszületett dolog. Ebben amúgy én sem teljesen értek egyet, de ez magánnéleményem, nem vagyok képzett genetikus, szóval nem releváns amit hiszek. De gondolom a kilences sem. Az a baj, hogy mindig az a legbiztosabb magában, akinek a legkevesebb a tudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!