Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire neveled a nemükhöz...

Mennyire neveled a nemükhöz mérten a gyerekeket? Pl.: fiú ne sminkeljen, ne tologassa a babakocsit, ne barbizzon, lányod ne akarjon lakk cipőt felvenni a lányos szand helyett, stb.

Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 13:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%

Normális embernél ez nem kérdés, aki ilyen beteg dolgokat csinál a gyerekével attól el kéne vennie a gyereket a gyámügynek.

A magyarság meg egyenlőre még ne akarja utánozni Amerikát meg a Hollywoodi sztárokat ezzel a genderes hülyeséggel.

Az átlag magyar pl.próbálkozzon meg azzal, hogy ne "büdös cigányozza" a roma előadókat, és ne vagdalkózzon a gyakorin ha elhangzik a "cigány" szó.

Kezdetnek ez, előbb fogadjuk el azt ami közelebb van hozzánk és kézzelfogható probléma és csak utána foglalkozzunk olyan elméletekkel amihez semmi köze még egy átlag Amerikainak sem, mert ez a genderes 💩 csak a polgárpukkasztó Hollywoosi aztároknál dívik, átlagemberek normálisak.

2022. szept. 17. 13:39
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem tiltok semmit. De magától sem jut eszébe a fiúnak sminkelni. Barbizni pl szokott, szerintem abban semmi extra nincs.
2022. szept. 17. 13:41
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Mivel nem vol egy ostoba bigott állat, ezért nem fogom neki azt mondani, hogy valamit ne csináljon, mert az nem elég férfias. Lovagolni is jár pónin és nagyon élvezi, akkor is, ha a lovardába járók 95%-a lány.
2022. szept. 17. 13:54
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

A lány miért ne vehetne lakkcipőt?

A fiú miért ne tologathatna babakocsit? Felétek a férfiak nem tolnak babakocsit, vagy mi??

Barbit a lányomnak se szívesen vennék. A fiamnak van egy babája, a kisöccse születésekor kapta, szívesen pelenkázza, mikor én az öccsét. Babakocsiban is tologatja. Óh borzalom! Nem a játékoktól lesz fiú a fiú vagy lány a lány. Alapértékeket adunk át, példát mutatunk, a férjem pl remek férfiminta, gyengéd, ha kell, határozott, ha kell. Szerintem ez a lényeg.

2022. szept. 17. 13:56
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Azt nem fogom támogatni, hogy a fiam sminkeljen vagy szoknyába járjon, de babázni nyugodtan babázhat, ha szeretne. Ha tetszik neki egy lila vagy rózsaszín felső, azt is felveheti majd. Az előbbiekkel sem az a problémám, hogy meleg lesz tőle (semmi bajom a melegekkel), csak nem akarom hogy ilyen buta hóbortoknak hódoljon. Mert senki ne mondja nekem, hogy egy 3-4 éves már tudja milyen szexuális orientációja lesz.
2022. szept. 17. 14:09
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik lányom szeret autókkal meg ilyen munkagépekkel (traktor, markoló, stb) játszani. 2 éves, nem hiszem, hogy a nemi identitását befolyásolná, főleg, hogy egyébként full csajos kislány. A kisebbik még nagyon kicsi, nem játszik nagyon semmivel, de őt sem fogom korlátozni ha valami ilyesmi kezdené el érdekelni.
2022. szept. 17. 14:12
 7/22 anonim ***** válasza:
39%
Miért akarna sminkelni fiúként, ha sehol nem lát ilyet? Még nem született meg, de nemének megfelelően fogjuk nevelni és igyekezni fogunk, hogy tisztességes férfi váljon belőle. Azt gondolom, ha egy gyerek előtt van rendes férfi és női minta el fogja tudni magát is helyezni. Természetesen ha barbiezni szeretne nem fogjuk neki megtiltani.
2022. szept. 17. 14:13
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

"Mert senki ne mondja nekem, hogy egy 3-4 éves már tudja milyen szexuális orientációja lesz."

Nem TUDJA, hanem VAN szexuális orientációja, ez veleszületett tulajdonság, ahogy a szemszine is, megha azt sem tudja egy gyerek kezdetben, hogy milyen.

2022. szept. 17. 14:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Halkan jegyzem meg, hogy a kérdésben nem szexuális orientációról van szó, hanem nemi identitásról.

A szexuális orientációról különböző kutatások vannak, a legtöbb szerint veleszületett dolog. Ebben amúgy én sem teljesen értek egyet, de ez magánnéleményem, nem vagyok képzett genetikus, szóval nem releváns amit hiszek. De gondolom a kilences sem. Az a baj, hogy mindig az a legbiztosabb magában, akinek a legkevesebb a tudása.

2022. szept. 17. 14:25
 10/22 anonim ***** válasza:
33%
Nem nevelek búzát a fiamból, de babakocsi tolással mi a gond? Talán nekem se szabadna??
2022. szept. 17. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!