Szerintetek ennek a csajnak igaza van?
Sziasztok! Porgettem a videókat és felugrott ez a lány /nő (nem tudom hány éves lehet)
Ti egyet értetek vele? Tényleg igaza lehet?
Szerintem van benne némi igazság, bár kitudja 😌
Ami mostanában az országban folyik (ha csúnyán is lett fogalmazva), tényleg kezdem elhinni hogy "eladhato" a mehunk.
Ti mit gondoltok?
Hülyeség. Mármint aki nem akar gyereket,az a csoktól se fog akarni. Aki akar,az anélkül is akar.
Ha meg valaki gyereket vállal,és értelmes wmber,akkor úgy vállal,hogy ha a párjával ne adj isten történik valami,akkor is fel tudja őket nevelni. Nem ugy kell szülni,hogy há majd lesz valami.
Amúgy is van különbség az ösztönzés és a szabályozás között.
Akkor lenne igaza,ha a csokot,babavárót nem igényelni lehetne,hanem kiosztanák és közölnék, hogy cserébe szülj, különben bünti.
Ennyi erővel az is méhben turkálás, ha az anyós megkérdezi mikor lesz már unoka.
Abortuszra szívhang? Aki el akarja vetetni az szívhanggal is elfogja. Lelki zsarolás? Az. Majd feldolgozza (írom ezt nőként).
Csok? Eddig is csak azok vették fel, akik amúgy is akartak gyereket. Én, aki nem akar pont letojja a 10 milliót és azt, hogy a 4 gyerekes miből vesz cipőt. Felnőtt emberek vállalnak és vállaltak gyereket, valószínűleg gondoltak ezekre. Ha meg nem az nem az én dolgom.
7! Na azért is tartom a csokot egy nagy baromságnak. Aki akar gyereket az anélkül is akar, de erre minek??
6. Sorba szülik a gyerekeket a semmire.... Csak a 10 millió legyen a zsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!