Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy nő megtartja úgy a becsúszott gyereket, hogy azt a férfi ellenzi?

Figyelt kérdés
Az egyszer oké, hogy elhagyja a pasi, de akkor is, az akarata ellenére fog gyereke születni.
2022. szept. 15. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%

Abban az esetben ha tényleg védekezés mellett csúszik be, mármint gumi vagy gyógyszer mellett és a nő akarja, a férfi nem akkor én úgy gondolom a nőnek joga van megtartani, elvégre az ő teste.

Viszont a férfinek meg joga van azt mondani hogy köszöni szépen de ő nem akar a gyerek életében részt venni. Sőt, én a gyerektartasra sem koteleznem de a jog erről mást mond.

Abban az esetben ha az idióta vigyázok módszerrel csúszik be akkor már nem igazán tudom sajnálni a pasit.

De szerintem az a nő sem normális aki megtart egy olyan gyereket akire az apja nem kíváncsi. Illetve ha egyedül el tudja tartani akkor oké.

De ha az apa penzere szorul aki nem is akarta azt a gyereket akkor szerintem az felelőtlenség. Mármint persze az apának kotelessege fizetni akár tetszik akár nem de miért kell egy gyereket arra karhoztatni hogy alapból több hátrányból induljon, ahelyett hogy egy stabil kapcsolatba szulne?

2022. szept. 16. 09:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Most a szívhang törvény után mit szólnék? Ki nem sz...ja le, hogy a pasi nem akarja, az se érdekli a törvényhozókat, hogy a nő akarja-e, pedig a pasinak legalább egészségi kockázattal nem jár.

Egyébként meg a pasi húzzon gumit és használja helyesen, csak akkor mondhatja el, hogy ő mindent megtett a nemkívánt terhesség megelőzésére.

2022. szept. 16. 11:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Így járt. Húzzon gumit, akkor nem lesz gyerek.
2022. szept. 17. 13:06
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Ha ilyen szinten van az a pasi, hogy elhagyja ezért a nőt, az azt jelenti, hogy nem is számít a véleménye. Gondolom, nem is akart védekezni a srác.... mert ezt hallottam, hogy sok fiú nem szereti gumival. persze, aztán meg a nő járjon ezért abortuszra... hát nem!
2022. szept. 17. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a férfi döntése, senkit nem lehet abortuszra kényszeríteni. Abortusz esetén nem a férfinak kellene viselni az esetleges testi és főleg lelki következményeket, hanem a nőnek.
2022. szept. 18. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!