Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy nő megtartja úgy a becsúszott gyereket, hogy azt a férfi ellenzi?

Figyelt kérdés
Az egyszer oké, hogy elhagyja a pasi, de akkor is, az akarata ellenére fog gyereke születni.
2022. szept. 15. 23:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Azt, hogy amikor berakja a farkát egy nőbe, tisztában van vele, hogy fennáll a kockázat, a végső döntés pedig a nőé.
2022. szept. 16. 05:37
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Azt gondolom, hogy illik tudni megbeszélni az apával, hogy ez fog történni az életében, hiszen akár tetszik neki, akár nem akar róla tudomást venni, apa lesz. Két felnőtt, intelligens embernek ezt tudnia kell kezelni.
2022. szept. 16. 05:50
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Most tedd fel ezt a kérdést a felnőtt párkapcsolatoknál is, homlokegyenest más válaszok fognak születni 20 év körüli férfiaktól, akik már voltak hasonló helyzetben, vagy lehetnének, mert szoktak "megszakításos módszerrel védekezni". :)

Egyébként szerintem is léteznek balesetek, léteznek mulasztások, akár még a gumi is kiszakadhat, de mindenki, MINDENKI annak tudatában szexel, hogyha véletlen becsúszik a gyerek, a nő dönthet arról, hogy megtartja. Ő meg dönthet arról, hogy nem látogatja. Szerintem az első rendben van etikailag, a másikat felügyelt láthatásra cserélném havi egyszer az első egy évben. Utána viszont már jobb, ha lelép az ilyen ember, ki tudja, miket mondana a gyereknek, nem segítve a fejlődését, hanem kifejezetten hátráltatva azt. Viszont ha nem látja az elején, kötődés sem tud kialakulni. Akkor sem biztos, de legalább az esély megvan rá.

2022. szept. 16. 06:33
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Az ő teste, az ő döntése. Senkinek nincs beleszólása, az apának se.
2022. szept. 16. 06:35
 15/25 anonim ***** válasza:
15%

Mi lenne ha a pasi akarná megtartani, a nő pedig nem. Szerinted lenne joga a nőt belekényszeríteni a terhességbe?!

Ez fordítva is így van!

A balesetekről meg annyit, hogy rendes védekezés mellett, nagyon köszi csi arra az esély h megfoganjon a gyerek. Az h pont akkor szakad ki a gumi (amit észre sem vesztek,, mert akkor még tablettáért ellehet menni) a nőnél is pont abban az időszakban kell peteérésnek lennie. És nem minden ciklusban adott a feltétel ahhoz hogy abból sikeres megtermékenyítés legyen. Különben minden gyereket akaró párnak elsőre összejönne.

Szóval ez a "becsúszott a gyerek" csak duma

2022. szept. 16. 07:01
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, nem a pasi testében van. Ha ő hordaná ki, teljesen jogos lenne, hogy én nem szólhatok bele, az ő döntése.

Egyébként az ő döntése volt onnantól, hogy nem húzott gumit, amiben igazad van, ritkán szakad ki. Viszont többször van, hogy lötyög a férfi farkán, vagy csak a végére húzza fel, vagy egyáltalán nem is akarja, mert nem annyira kellemes neki.

Senkit nem lehet okolni "nem rendes" védekezésért, ha mindketten védekeznének, akkor úgy nem lehetne gyerek. Amíg átveszik a felelősséged(ha te vagy a pasi, vagy fordítva) védekezésnél, köszönni kell, és nem számonkérni, hogy te miért nem csináltad rendesen, mikor helyettem is védekezel..

Egyébként sokaknál rohadtul nehezen jön össze a gyerek. Szexkapcsolatokra, kapcsolatok elejére jellemző, hogy nagyon erős a "kémia", ami ugye azért van, mert nagyon összeilletek biológiailag. És a legtöbb nő ciklusa nem fix, ezt se felejtsük el. Az enyém pl 2-3 havonta jött meg, semmilyen problémám nem volt. Vékony voltam, de azt se vészesen (170/50kg).

Azért van olyan rettenetesen sok abortusz, mert sok becsúszott babát nem akarnak. Nem csak duma. A becsúszott babák jelentéktelen részét tartják csak meg, ráadásul sok az örökbeadás(meg utolsó pillanatban visszalépő) is. Képzelheted, hogy nem direkt így tervezték a dolgokat, fene se akar ilyesmiken keresztül menni.

Egyébként meg a legtöbben rühellik az exüket, gondolod minden vágyuk, hogy pont tőle legyen gyerekük? Egyszerűen összejött, és érzelmeik vagy meggyőződésük, hitük alapján megtartják a gyereket, apától függetlenül, sokszor örülnek is neki. Nem attól, hogy kitől van, hogy milyen körülmények közé jött, hanem attól, hogy van. Hogy bennük van, hogy az ő gyerekük.

2022. szept. 16. 07:18
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem akar gyereket húzzon gumit, és húzza ki mielőtt elmegy hogy kis esély se legyen a bibire.

A nőnek nem egy gumi, hanem egy műtét ahol azért van kockázat.

2022. szept. 16. 07:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lenne akarata ellenére? A nő megerőszakolta?

Onnantól, hogy a nőt hurcolják meg az abortuszon, a nőt hívják egyesek gyilkosnak, a nőnek kell feldolgozni az abortuszt, a nő nem beszélhet róla a mai világban senkinek erről, és ugyanúgy, a nő hordja ki és szüli meg, a nő neveli fel. Ahhoz képest a férfi csak fizet egy kicsit, ennyi kötelessége van, hát döntsön már akkor a nő! Vagy vállalja tán a férfi nemzedék is végre a felelősséget? Elmegy az abortuszra? Ott fog a nő mellett állni? Új törvény szerint meghallgatja a szívhangot? Vállalja az eü dolgozók lekezelő, szemrehányó magatartását? Védekezne normálisan ha nem akar gyereket? Ja nem, azt már nem.

2022. szept. 16. 08:25
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

18, azért a férfiaknak is vannak érzései(néha:), vannak páran, akik azt dolgozzák fel nehezen, hogy a párjuk, akinek csak "kis rutinműtét" volt(idéztem), elvetette a gyereküket, pedig az belőlük is egy rész volt, az ő "gyerekük" is, így pedig már nem tudnak vele együtt lenni..

Szóval azért oda vissza működik ez a kellemetlen érzésesdi, mindenki érez mindenfélét, ezek olyan megosztó esetek, nem feltétlen nemfüggő, ki érzi magát rosszul tőle. Van aki magából is közönnyel és másból is közönnyel viselteti, más férfi létére még a másét is "megsíratja", nem hogy a sajátját, ami a nő testében fejlődött. Felfogás kérdése, kinek a nehezebb érzelmileg. Azért az se semmi, hogyha a férfi megtartaná a becsúszott babát, a nő meg nem, és neki kell elviselnie ennek fájdalmát(érzelmileg).

Mindig azt kell támogatni érzelmileg, akinek a nehezebb, de az biztos, hogy testileg csak nekünk, nőknek nehezebb, minden alkalommal.

És tudom, hogy van olyan is, hogy gyerekkel akarnak megtartani valakit, és bár nem erőszakolták meg, de kihasználták a férfi naivságát(szedek tablettát), átverték és hát okosabbnak kellett volna lennie a pasinak, de azt is tudom, hogy ez extrém ritka.

Szóval azért a férfiak is éreznek, és ők is sebezhetőek, átverhetőek, csak kisebb arányban van így, mint nálunk, nőknél. Egyébként én(meg szerintem minden nő és pár férfi is) támogatná, hogy a férfiak is hallgassák a szívhangot(de ugye azt tudjuk, hogy lehet csak simán megmutatják a képét a szívhangnak), és kötelezhetőek legyenek végig a nő mellett lenni..

Csak ugye nem lehet bizonyítani az apaságot olyan korai időszakban sajnos, így az nem kivitelezhető. De én abszolút támogatok mindenféle ilyen érzékenyítést a nők felé, és a férfiak felé egyaránt. Jó, hogy van abortusz, de érezzük azért, hogy van súlya, érezzék a férfiak is. Nők közt is van "rutinműtétes" felfogású, de férfiak közt 100x annyi.

2022. szept. 16. 08:59
 20/25 Katona Dius ***** válasza:
69%

Nőként mondom,ha valaki nem akar gyereket, elég sok védekezési módszer van. Coton, pesszárium,spirál,tabletta,hüvelybe helyezhető kúp,stb. És én úgy tartom, mivel ahogy előbb is leírták, a nőnek kell felnevelni,akkor is,ha apuka nem marad a családdal,vagy a nő megy abortuszra, stb elsősorban a nő dolga,hogy úgy intézze a fogamzás gátlást,hogy ne legyen gyerek. Ha apuka sem akar gyereket,húzzon ő is gumit. Mindenki tegye meg a magáét,mielőtt odateszi a magáét.

De emellet igenyén is ismerek olyan nőket,akik gyerekkel próbálnak meg megfogni pasikat. Ismerek egy nőt,aki pl. minden jól kereső pasiját már megpróbálta így manipulálni. Kilyukasztgatta a gumit, "elfelejtette" beszedni a gyógyszert, "hoppá édes,terhes vagyok". Volt aki egy az egyben lelépett,volt aki úgy,hogy vállalta,ha megtartja a gyereket,fizet gyerektartást. Mivel a nő rendes eltartást akart volna,nemcsak gyerektartást, így sorra járt abortuszra. Szerintem ha az elmúlt 10 évben vagy 6x nem volt,egyszer se.

Ebben a témában igazából azért nehéz állást foglalni,mert minden esetet külön és alaposan meg kéne vizsgálni,nagyon nem fekete fehér.

Sógornőm anyja pl 3 pasitól hoppázott be 3 gyereket,mert így mind3 apától tudta vonatni a 33% (vagy 30?) Gyerektartást és az jobb, mint egytől az 50%. Tehát a nők egy része se kisangyal.

De olyat is ismerek,ahol minden szupi volt, anya apa megbeszélte,baba projekt (akkor már vagy 7 éve voltak együtt, nem a rózsaszín köd döntött) nekiláttak, összejött. Apuka a terhesség végére viszont kitalálta,neki ez mégsem kell és lelépett. Ez konkrétan nagynénémmel esett meg.

Szóval nagyon esetfüggő a dolog.

Én se nem pártolom,se nem ellenzem az abortuszt. Mindenki maga dönti el a dolgot.

De akkor is azt mondom,ha valaki nem akar gyereket,ezer módon tehet ellene,hogy ne legyen.

2022. szept. 16. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!