Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik home office-ban...

Anyukák, akik home office-ban dolgoztok, hogy néz ki a napotok?

Figyelt kérdés

Mikor keltek?

Mit dolgoztok? Mennyi idős gyerek mellett? Hány órás munka?

2022. szept. 15. 12:46
 1/6 A kérdező kommentje:

Érdekes...

Senki?

2022. szept. 15. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Én nem teljes állásban dolgozom, van egy heti egy alkalmas mellékállásom, ami kb. 2 órát vesz igénybe, plusz a férjem vállalkozásában viszem az adminisztrációt.

Vagy a gyerek alvásidejében csinálom, vagy amikor már lefeküdt aludni este vagy ha korábban kelek, akkor mielőtt felkel.

Mellette képtelenség, 1,5 éves, egy pillanatra nem hagy békén, pláne ha meglátja mellettem a laptopot.

2022. szept. 15. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek oviban, iskolában, így csak ha betegek "zavarnak" a munkában. Nem ilyen választ vártál szerintem. Nem dolgoztam míg otthon voltak, nem is tudtam volna, nem olyan a munkám, nincs annyi rugalmasság benne. Fél 8-tól fél 4-ig.
2022. szept. 15. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek bölcsiben van 7-től 1-ig, én közben otthon dolgozok. 2 éves múlt. Heti 20 óra munka, admisztrációs, odafigyelős. 6:15-kor kelünk. 1-kor felszedem a gyereket, itthon alszik egyet, ilyebkor én is pihenek, majd délután játék, játszó, főzés, vacsora, pancsolás, alvás, énidő.

A home office is ugyanolyan munka mintha irodában lennél, nem ifazán lehetséges gyerek mellett, ha normális komoly munka.

2022. szept. 15. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az utolsó két válaszolóhoz, 2 és fél éves, nappal bölcsiben van, reggel olyan fél 8kor ébresztem, 8 körül indulunk el, fél 5-5 között indulok el érte, közben dolgozom, mintha irodában lennék. Miután haza hoztam készítek vacsit, aztán közösen játszunk, vagy kimegyünk az udvarra.fél 8 körül kezdi a fürdést.

Akkor cifrább ha beteg, mert nem lehet melette érdemi munkát végezni, olyankor nézhet mesét (tudom szaranya vagyok), akkor tudok rendesen dolgozni,amikor délután alszik, illetve amikor este lefeküdt.

2022. szept. 15. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

8 éves, iskolás.

6-kor kelünk, összekészülünk és elviszem iskolába.

Ha hazaérek elfutok a boltba, felteszem a ebédet, beteszem a mosást és nekiállok dolgozni.

Szerencsére kötetlen a munkaidő.

Minden második nap a vállalkozásomban is dolgozok, ezért kétnaponta főzök.

4-kor hazaér a fiam, ha kell tanulunk, de van amikor 8 előtt nem tudok felkelni a géptől.

2022. szept. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!