Anyukák, akik home office-ban dolgoztok, hogy néz ki a napotok?
Mikor keltek?
Mit dolgoztok? Mennyi idős gyerek mellett? Hány órás munka?
Érdekes...
Senki?
Én nem teljes állásban dolgozom, van egy heti egy alkalmas mellékállásom, ami kb. 2 órát vesz igénybe, plusz a férjem vállalkozásában viszem az adminisztrációt.
Vagy a gyerek alvásidejében csinálom, vagy amikor már lefeküdt aludni este vagy ha korábban kelek, akkor mielőtt felkel.
Mellette képtelenség, 1,5 éves, egy pillanatra nem hagy békén, pláne ha meglátja mellettem a laptopot.
A gyerek bölcsiben van 7-től 1-ig, én közben otthon dolgozok. 2 éves múlt. Heti 20 óra munka, admisztrációs, odafigyelős. 6:15-kor kelünk. 1-kor felszedem a gyereket, itthon alszik egyet, ilyebkor én is pihenek, majd délután játék, játszó, főzés, vacsora, pancsolás, alvás, énidő.
A home office is ugyanolyan munka mintha irodában lennél, nem ifazán lehetséges gyerek mellett, ha normális komoly munka.
Csatlakozom az utolsó két válaszolóhoz, 2 és fél éves, nappal bölcsiben van, reggel olyan fél 8kor ébresztem, 8 körül indulunk el, fél 5-5 között indulok el érte, közben dolgozom, mintha irodában lennék. Miután haza hoztam készítek vacsit, aztán közösen játszunk, vagy kimegyünk az udvarra.fél 8 körül kezdi a fürdést.
Akkor cifrább ha beteg, mert nem lehet melette érdemi munkát végezni, olyankor nézhet mesét (tudom szaranya vagyok), akkor tudok rendesen dolgozni,amikor délután alszik, illetve amikor este lefeküdt.
8 éves, iskolás.
6-kor kelünk, összekészülünk és elviszem iskolába.
Ha hazaérek elfutok a boltba, felteszem a ebédet, beteszem a mosást és nekiállok dolgozni.
Szerencsére kötetlen a munkaidő.
Minden második nap a vállalkozásomban is dolgozok, ezért kétnaponta főzök.
4-kor hazaér a fiam, ha kell tanulunk, de van amikor 8 előtt nem tudok felkelni a géptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!