Kedvenc fiú neveid micsodák?
Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriában van ez a kérdés.2022. szept. 11. 12:47
11/41 anonim válasza:
Dániel, Lénárd, Ákos, Kilián, Erik
12/41 anonim válasza:
Iván, Márk, Viktor, Róbert, Gergely, Gellért, Illés, Lénárd, Zsolt, Zente, Miklós
13/41 anonim válasza:
A Szilveszter volt a kedvencem, de a férjem a hossza miatt leszavazta, és bedobta a Leót. Most már ez a kedvencem, mert a kisfiam neve. :)
14/41 anonim válasza:
8 Nem szoktak viccelni a nevével?
Legalább is nekem ez jut róla eszembe hogy ha be akar mutatkozni felnőttként hogy;
-Álmos vagyok.
-Én is.
15/41 anonim válasza:
Jácint és Félix tetszik, bár egyiket sem adnám.
16/41 A kérdező kommentje:
Jácint az nem fiú név...
2022. szept. 11. 18:41
18/41 anonim válasza:
kérdező, de a Jácint fiú név. ismerek kettőt is.
19/41 anonim válasza:
Kisfiam Marcell, ezt közös megegyezéssel választottuk a férjemmel. De nekem nagyon tetszett az Ákos, az Erik és a Simon is.
20/41 anonim válasza:
8 vagyok. Nem, alapvetően nem. Egyszer-egyszer előfordult az általad is említett “poén”, de szerencsére ennél intelligensebb közegben élünk/mozgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!