Dorka név szerintetek felnőttkorban ciki ?
Figyelt kérdés
Igen tudom most elég fura de viszont szerintem addigra megszokott név lesz. Mielőtt írnátok hogy ne a becézett alakja legyen van Dorina ,Dóra a közeli ismerősi körben. Már tanácstalan vagyok. Ami még szóba jöhet Hanna , Eliza , Szófia, Olivia, Elena, Panna, Anna
Vezetéknév Bayer
2022. szept. 9. 09:58
11/12 anonim válasza:
Az összes, általad felsorolt név elcsépelt, kb az összes most születő kislány ezek közül kapja a nevét. Legyen már egy kis kreativitás, egy kis mersz.....
12/12 anonim válasza:
Édesanyám Dorka :)
Semmi baja nincs a nevével neki sem, és másnak sem. Ráadásul a vezetéknevével gyönyörűen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!