Ezek már a fogak ???

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. szept. 3. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az alsó képnél jobban látszik, szerintem az lesz :)
2022. szept. 3. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kisbabák ínye alatt fogak vannak közvetlenül. Mindenképpen igen, fogak vannak az íny alatt, szóval nem értem a kérdést pontosan. De ez olyan evidens hogy akkor jön ki a fog amikor az áttöri az ínyét, de ez olyan hogy a fű zöld, azon sincs mit kérdezni meg magyarázni, nem? Vagy most én nem értek valamit?
2022. szept. 3. 22:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , te hibetetlenül okos vagy ! Mindent tökéletesen értesz, köszönöm szépen !
2022. szept. 3. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nincs mit :)
2022. szept. 3. 22:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Az lenne igazából kérdésem , hogy ez már a fogzás lehet, nem szájpenész igaz? Mennyi idő amíg áttöri az ínyét?( nálatok mennyi idő volt ?)
2022. szept. 3. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát így már mindjárt más a kérdés. Sajnos a kép túl homályos hogy ezt így meg lehessen állapítani, kis gézlappal próbált megdörzsölni neki ha érzed közvetlenül a fogát akkor tuti most fog neki kibújni, hogy mennyi idő alatt jön ki az változó 1-2 naptól akár 1-2 hét is lehet… de ha már látod a fehér részt onnan már pár nap
2022. szept. 3. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudtam sajnos jobb képet készíteni, mert nem akartam kínozni.

A fehér csíkra azt érted , amig az íny tetején látok?

Köszönök a válaszod.

2022. szept. 3. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
A fog éle, ami kibújik először. Az látszik, vagy hát a szájpenész, de az szerintem inkább nyelven szokott kialakulni vagy legalábbis jelentkezik máshol is. Nagyon szerencsétlen eset lenne ha pont a kibújó fog felszínén kezdene kialakulni vagy úgy, hogy össze lehet téveszteni, viszont gézzel kicsit megdörzsölném neki, akkor tuti kiderül, illetve javaslom a gézzel való áttörlést a (majdnem) mindennapokra, mert azzal sok bacit le tudsz szedni az ínyről, amit benyel egy nap, és kevesebb esély lesz a szájbetegségekre. Nekem fogorvos sima gézlapot ajánlott (tiszta) ujjara rátekerve, és szépen minden oldalát kicsit megdörzsölni az ínynek, na nem durván csak végighúzogatni rajta az ujjat. Remélem segített a válasz :)
2022. szept. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!