Mit gondoltok azokról a szűlökról, akik fizikálisan bántalmazzák a gyerekeiket?
21. "Az, hogy hálás vagy a pofonért az áldozati mantra." Persze, mert te ismersz és ott voltál, tudod, mi és hogy történt pontosan, és milyen volt a viszonyom végig a nagybátyámmal. (Na ilyen, amikor gúnyos vagyok, nem mint a 20-ban. Gúny off.)
Elhiszem, hogy sokat olvastál a témában, de nem hiszem, hogy olvasmányok alapján pár leírt sorból lehetne kielemezni egy embert ilyen szinten, hogy amit állítok, az szerinted "áldozati mantra". Nagyon meg vagy győződve az igazadról úgy, hogy közben alig van bármi adatod a konkrét történtekről. Konkrét példa erre, hogy gúnyosnak ítélsz meg úgy, hogy nem is ismersz, nem hallod a hangsúlyomat, és eszedbe sem jut, hogy félreérthetsz, és nem gúnyosnak szántam valamit. Pedig írásban elég könnyű félreérteni dolgokat, főleg egy ilyen platformon, mint ez.
Nem ragozom tovább, a kérdező véleményeket kért, azt hogy mi mit gondolunk, tehát ilyen értelemben egyáltalán nem irreleváns, hogy én mit gondolok, még akkor sem, ha ez ellentétes a büntetőjoggal. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!