Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nevezhetem majd a gyerekemet...

Nevezhetem majd a gyerekemet Krémer-nek? A filmekben mindig menő férfiakat hívnak így és lehet így az én gyerekem is menő lenne majd.

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 04:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze, más kategória szerencsére. De pont ez az, hogy még én is fennakadtam, pedig egy ismert, normális film egy normális névvel. Bele se merek gondolni, hogy ha a Kérdező gyereke lennék Krémerként, akkor mit éreznék. Valószínűleg 18 éves koromban az első teendőm lett volna nevet változtatni. :D
2022. aug. 26. 09:34
 22/31 A kérdező kommentje:

Egy ilyen fullos jó pasi volt amúgy és tudom is hogy néz ki, de ha eszembe jut esküszöm megírom. :)

Ilyen magas barna hajú és tuti játszott már más sorozatban is.

2022. aug. 26. 09:41
 23/31 A kérdező kommentje:

Azt hiszem megvan. Nem is jó fiú volt.

Túszul ejtettek egy családot és azt hiszem ott volt a fő bűnöző Krémer. Az a sorozat amikor azt hiszem kifigyelték őket meg minden aztán így tovább.

2022. aug. 26. 09:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Itt olvashatsz utána, mi az engedélyeztetés folyamata:

[link]

Bár nekem nem rémlik ez a név sehonnan, meg nem is adnám, de egyáltalán nem gondolom, hogy ne fogadhatnák el.

Elvégre ezek engedtek olyan neveket, mint Dzsasztin, Brájen, Dzseferzon, Melkisédek, Srídhara, és estig sorolhatnám.

Ezekhez képest a Krémer még uncsi is.

2022. aug. 26. 09:52
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azt hiszed a te gyereked attól lesz menő mert egy "menő csàvó" filmveli nevét adod neki? 🤦 Hàt sok eszed van hallod. Az egy dolog, hogy tetszik egy név, de ezek az okfejtések...
2022. aug. 26. 12:19
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül a kérdésben szereplő névtől azért ne tegyünk már úgy, mintha nem lenne tök gyakori jelenség, hogy a leendő szülők hallanak egy névről, és emiatt adják a gyereküknek. Hogy futott be az addig ismeretlen Benett név? Sebestyén Balázs miatt. Mikor lett magyarosítva a Medox? Mikor Angelina Jolie így nevezte el a fiát.

A tv műsorokból adott neveknek is nagy hagyománya van, talán a tv-vel egyidős

2022. aug. 26. 13:12
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

#26 de ezzel nincs bajom, hogy hallotta valahonnan és megtetszett neki.

De a kérdező azt irta, hogy a fia is menő lenne majd. Hàt egy névtől tuti nem, mégha menő személyre is emléketeti őt. Ha ilyen egyszerű lenne a világ...

2022. aug. 26. 15:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Pedig gondolom az extra neveket mindig ezért adják a szülők. Hogy ettől legyen különleges a gyerekük. Persze nem lesz, vagy nem ettől, de hát ez az illúziójuk.
2022. aug. 26. 15:19
 29/31 A kérdező kommentje:

Ő örült volna egy menő névnek

[link]

2022. aug. 26. 16:26
 30/31 anonim ***** válasza:
89%

29, a Bálinttal semmi baj, a vezetékneve tényleg, hát, hm...de az adott, akármilyen szörnyű is, hacsak a szülőnek nincs annyi esze, hogy még a gyerek születés előtt megváltoztassa a sajátját.

A gyereked tényleg nem lesz sem menő, sem különleges, ha ezt a nevet adod neki. A becézésbe belegondoltál? Abba, hogy hogy fog hangzani a vezetéknévvel, meg hogy te mit fogsz érezni, ha 18 éves korában egyből megváltoztatja, majd a fejedhez vágja, hogy elcs.szted a gyerekkorát ezzel a névvel.

2022. aug. 26. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!