A fáradság miatt lehet, hogy ennyire idegesít a környezetem?
Az írásodból is erősen érződik, hogy mennyire türelmetlen és frusztrált vagy. Nem bántásból írom! Tuti a kialvatlanság és a kimerültség az oka. Próbálj túlélni és idővel jobb lesz! Beszélgetni meg nem kötelező mindenkivel, csak akivel szeretnél.
Kitartást kívánok!
Igen a fáradtság és igen, lesz még rosszabb. Az ilyen hülye tanácsoknál mindig mond hangosan tényleg hogy ‘ó, hát erre nem gondoltam majd megkérdezem az orvostól/ vagy majd kipróbálom’, aztán szard le! Az a baj hogy vagy bizonytalan vagy és emiatt tudnak kizökkenteni a békédből, vagy amúgy is utálod a kéretlen tanácsokat, de fogsz még kapni annyit, hogy huhú úgyhogy készítsd magad.
Ami nekem bevált, hogy 1: nem mondtam senkinek semmit, hogy milyen problémák vannak, csak akinek tényleg érdekelt a véleménye. 2: mielőtt jönne bárki ilyen f.szsággal, hogy fáj a hasa/jön a foga/éhes én nyíltan kijelentettem hogy mi a baja. Persze nyilván 10bol 9szer kamukáztam, de le is szrtam. Hagyjanak békén… megkérdezte valaki mi baja? Mondtam neki, hogy reggel korábban kelt és így jön ki rajta, nyűgös, majd holnapra jobb lesz. Kész, pont, lezárva, nekem ne kezdjen el találgatni, hogy mi van, mert pont nem érdekel.
Amikor meg összefutsz valakivel akkor nyugodtan állj meg 2 kedves szóra, ha kérdezik hogy vagy? Akkor is mond hogy a legjobban legszuperebbül. Aztán kérj elnézést hogy menned kell, mert felébrednek. Ennyi, ne vedd magadra, játszd el a jó anyát azzal mindenki boldog, ha meg igazi segítségre van szükség igazi szakembert kérdezz
Én is így vagyok, de nekem csak 1 van és már 10 hónapos, egyszerűen minden felbosszant, úgy érzem mindenki rosszat akar vagy kötekedik, elkezdtem Mg B6 vitamint szedni, még nincs hatása de rövidesen biztos lesz. A fiam nem akar enni, sűrjen kel éjszaka, a napi teendő, magamra nem sok idő jut kikapcsolódásra, mi legyen a reggeli, az ebéd és a vacsora, újra és újra kell ugye takarítani és ez folyamatos mozgásban tartja az agyat.
Rendes férjed lehet, az enyém is az, de ha dolgozik ő is, nem tud mindig melletted lenni.
Ajánlom a Mg B6 vitamint azt mondják csodákra képes, régebben már szedtem, viszga időszakkor vagy csak úgy de nem sokáig így nagy tapasztalatom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!