Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha vegyszer került a kisfiam...

Ha vegyszer került a kisfiam szájába, milyen tünetekre kell odafigyelni, ami bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

Egy kis hideg zsíroldó ment a 2 és fél éves kisfiam szájába/ szájára, nem láttam pontosan, hogy hova. Azonnal kiöblítettem a száját, és mutattam neki, hogy köpjön, ezt meg is tette párszor. Nem látok semmilyen irritációra utaló nyomot, pirosságot a száján, se a nyelvén. Kb egy órája történt az eset, azóta evett, ivott, jókedvű.

Milyen tünetek esetén forduljak orvoshoz?

2022. aug. 23. 20:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Egyelőre úgy tűnik minden rendben.
2022. aug. 24. 07:28
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
sokan itt baromira túltolják a parát…
2022. aug. 24. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
13# Van egy régi mondás, ami szerint: jobb félni, mint megijedni.
2022. aug. 24. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
lassan már inkább úgy szól, jobb ügyeletre rohanni mint gondolkodni 😉
2022. aug. 25. 07:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta sincs semmi baj szerencsére. Mivel lemostam a száját és köpött párat, meg láttam, hogy utána jól volt, nem akartam feleslegesen ügyeletre rohanni vele. Kicsit amúgy kipirosodott az ajka, úgyhogy valószínűleg nem nyelt belőle, csak helyi irritációról van szó.
2022. aug. 25. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz. Ha nyelt volna egy picit, akkor sem. A savak lúgok a nyelőcsövet hamarabb károsítják, mint a gyomort.
2022. aug. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!