Csak nekünk nem vált be az Adamo hinta?
Olyan szuper dolgokat olvastam az Adamo hintáról, hogy milyen nyugtató hatással van a babákra, könnyen elalszanak benne stb., hogy béreltem egyet, de a kisfiam utálja. Ahogy beleteszem, már ordít, hiába hintáztatom utána negyed-fél órákat, nem nyugszik meg. Viszont így meg egész nap kézben van, mert sajnos a játszószőnyegen, kiságyban sincs el (itt is ahogy kikerül a kezemből, sír). Csak így meg egyáltalán nem haladok a háztartással és a 3 éves lányommal sem tudok minőségi időt eltölteni.
A kisfiam 4 hónapos, most lesz 2 hónapja, hogy próbálkozunk az Adamo hintával. Más is járt így? Kinek mi vált be a baba megnyugtatására? Ami nem egész nap kézben hordozás és nem is hordozókendő, mert abban már megterhelő a 7,5 kilós babát hordoznom.
Bár az Adamot nem próbáltuk, nálunk egy sima, no name, popsiját rezegtető pihenőszék volt a megváltás. Abban elvolt sokáig, vagyis annyi időre mindenképp, amíg gyorsan megcsináltam kisebb teendőket a lakásban.
Illetve nálunk kb.3-4hónapos kora óta van el játszószőnyegen, néha oda kell menni új játékokat pakolni elé, de alapjáraton amióta hasra fordul, szeret ott lent. Azóta már kúszik is, egyre kevésbé egyszerű, de lefoglalja magát, lehet nálatok is csak idő kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!