Omár névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 21:52
11/21 anonim válasza:
Kihagyhatatlan romázás minden válasz alatt.. Egy roma Omárt sem láttam még..
12/21 anonim válasza:
Én "romáztam". Omárt speciel én sem hallottam még, de Mohamedet, Alit, Musztafát igen.
13/21 anonim válasza:
Az Elite c. sorozatban így hívták az arab srácot, aki meleg és ő a kedvencem. 😅 Araboknál tök jó név, Magyarországon magyar vezetéknév mellett nevetséges.
14/21 anonim válasza:
Szörnyű
Magyarországon végképp nem adnám szerencsétlen gyereket azzal szekálnák a suliban hogy homár..
Lelki beteg lenne a neve miatt
17/21 anonim válasza:
"Kihagyhatatlan romázás"
Meg lehet nézni náluk a neveket. Ha lett volna olyan sorozat hős, hogy omár, akkor már adták volna ezt a nevet is.
18/21 anonim válasza:
Magyarországon nem adnám. Maximum ha az egyik szülő nemzetisége indokolja.
19/21 anonim válasza:
11, a Rikárdó név is pl érdekes módon bizonyos családokban van, felesleges ezen duzzogni...
20/21 1112 válasza:
Nekem a homár szó jut róla eszembe; nekem nincs bajom a melegekkel,de ezt pejoratív értelemben szokhatták használni mások. Tehát inkább nem adnám, de pl
Omer,
Olivér
Odin
Ovídiusz
Ottó
Oktávió
jók
Vagy pl
Dománd,
Dorián
Roland,
Lóránt,
Armand
Alfréd
Alfonz
Aladár esetleg ?
Vagy Edgár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!