Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én és a gyerekeim miért nem...

Én és a gyerekeim miért nem voltunk érdemes azokra a dolgokra, amit a volt férjem a mostani párjával megtesz?

Figyelt kérdés

Elmennek sétálni, elmennek kirándulni, elmennek nyaralni, várost nézni, a 4 éves gyerekkel apa-fia programok, facebookon gyönyörű vallomások sokasága és a gyerekek meg mások elmondása alapján idillikus család.

12 évig voltunk együtt.

Hazasságunk alatt sose vitt el sétálni, sose vitt el vacsorázni, nem kaptam tőle csak úgy ajándékot, nőnapra csak puszit kaptam.

A gyerekek álmodni se mernek arról, amit a féltesójuk alanyi jogon megkap: közös programok, drága ajándékok, csak úgy ajándékok, dicsekedés, hogy milyen jó gyerekek. Dicséret a jó tanulmányi átlagért, dicséret a sportban elért eredményekért, dicséret csak úgy, csak azért, mert vannak.

Én miért nem érdemeltem meg tőle azt, amit a mostani nőjének ad?

2022. aug. 17. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Te nevelted fel. Az anyja helyett. A masodik felesege most elvezheti a felnőtt ferfi társasagát. Sokan járnak igy sajnos.
2022. aug. 17. 19:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyilván mondtam neki, hogy ezt nem így kéne, nem jó, ne csinálja, emberelje meg magát. Számtalan veszekedés volt.
2022. aug. 17. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A négyéves féltesónak milyen sport és tanulmányi eredményei vannak, amiért nyilvános dicséretet kap az apjától?
2022. aug. 17. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem ment veled sehová, soha semmit nem adott neked, te mégis hozzámentél és 2 gyereket szültél neki. Normális nő olyan férfivel alapít családot, akinek a viselkedése megfelelő számára. Ezek szerint neked ez megfelelt. Miért csinált volna bármit is másképp a pasi, ha neked ez így volt jó? Nem X év meg 2 gyerek után kell veszekedni valakivel, hogy miért olyan, amilyen. Te egyébként elvitted őt ide-oda? Vagy csak tőle vártad el?
2022. aug. 18. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát most nem tudom mennyire lehet ezt őszintén leírni, sjanálom hogy ez van de ne nézegesd, hogy mit cisnálnak, igazából annyi a válasz hogy minden ember minden emberből mást hoz ki az életszakaszonként is eltér hogy épp mit hogy becsülsz, mit hogy csinálsz...lehet veled nem volt már boldog, és most vna egy boldog kapcsolata, és ennyi és ez nem a te hibád vagy az ő hibája, ez a ti kettőtök hatása egymásra, nyilván lehet jobban konfliktust kezelni, lehet jobbna dícsérni a másikat, lehet jobban örülni ha olyat tesz amit kedvelünk, ezzel irányítgatva finoman, és akkor szívesebben teszi....de ez nem egy olyna dolog amit érdemes nézegetned hogy másnak bezzeg megadja, ő épp most épp ezzel a nővel tudott a legjobb formájává válni, ez az ő utjának mostani szakasza, az ő belső eseményeinek eddigi eredménye, a veled töltött évek formálódása, és egy új szerelem ereje....úgy minden együtt...a te utad ezen rész emeg szólhat arról, hogy ezen keseregsz, vagy valami egész másról...ezt te döntöd el, ettől még jogosak az érzéseid, és sajnálom, de kár mérgezned magad vele, ő se gonoszságból ad meg mindent az új kapcsolatának, nem azért teszi hogy veled szúrjon ki, most ért oda...
2022. aug. 18. 02:05
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Téged nem szeretett úgy, és talán a gyereket sem akarta igazán szívből tőled, veled.
2022. aug. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!