Csapviz 10 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Adhatok vajon?

El számoltam magam a baba vízzel ebbe a melegbe nem indulok neki.

Forraltam vizet de az még ugye forró....

Adhatok neki sima csapvizet?

Itt nem kemény a víz nálunk.

2022. aug. 17. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
#3-as, Romania retekfeszek? 😂 te normális vagy ?
2022. aug. 17. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Magyarországon, a legtöbb helyen csakhogynem ásványvíz-minőségű a vezetékes csapvíz, nyugodtan lehet adni egy 10 hónapos gyereknek.

Én használok szűrőt, de azt már gyerekek előtt is, (sima Brita), így azért ha klóros is volna, bőven kiszűri, de simán csapból egyből adva sincsen semmi gond vele.

Ha olyan helyen él az ember, ahol nem megfelelő a vízminőség, akkor azt azért szokták tudni, amúgy meg a helyi vízszolgáltató honlapján minden információ megtalálható a szolgáltatási területüket érintő ivóvíz minőségéről, sőt az összetevőiről is.

2022. aug. 17. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Én vettem ilyen vízszűrő kancsót, biztos ami biztos alapon. Így nekünk is van tisztább vizünk de nem baj ha alkalomadtán csapvizet kap.
2022. aug. 17. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sose forraltam a gyerekemnek a vizet, es nem kapott babavizet sem. Amikortòl elèg nagy az ivashiz, akkor màr elèg nagy a csapvizhez is.

A kemèny vìz csak a mosògepnek lenne rossz. Az nem mèreg, hanem oldott àsvànyi anyag. Amièrt a palackozott àsvànyvìzben mèg fizet is az ember.

2022. aug. 18. 06:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb ennyi idősen kezdtem sima csapvizet adni nekik. A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy amikor már esznek mindenfélét, pl pékárut, ami szintén nem steril állapotban kerül a tányérra, akkor már a csapviz sem okozhat problémát.
2022. aug. 18. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!