Melyik nevet választanátok Felker vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 17:14
A kérdező szavazást indított:
Rubina
Zelma
Zenta
28 szavazat
2/10 anonim válasza:
Ebből a háromból a Rubinát, bár magamtól eszembe nem jutna ilyen keresztnevet adni.
3/10 anonim válasza:
Felker mellé Rubina? Komolyan emberek? Titeket nem zavar az R halmozódás? Olyan mintha a neve közepén turháznék egyet, vagy csak egybefolyik a kettő… Bármelyik, de olyan nem ami azzal kezdődik amivel a vezetéknév véget ér, de kiváltképp akkor nem ha egy ennyire erős hangról van szó mint az R.
4/10 anonim válasza:
Olyan név nincs amivel nem szúrsz ki vele esetleg?
5/10 anonim válasza:
a Rubinával vagy túl sok az R, vagy úgy hangzik hogy Felke Rubina, nem választanék emellé R betűset. Szerintem ezek közül a Zelma a legjobb.
6/10 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem választanám.
7/10 anonim válasza:
Számonra is zavaró az r-r torlódás, de a másik két névben meg a rengeteg e betû zavaró.
Megaztán (bár tudom, hogy nincs ilyen szó), de úgy hangzanak, mint valami ige. Felkerzel ma? Igen, felkerzem. Felkerzent a (valami)? Még nem kerzent fel.
Ezért a legkisebb rosszként a Rubinára szavaztam.
8/10 anonim válasza:
7-es 🤣 igen amugy, hasonloan erzek.
9/10 anonim válasza:
3# Engem speciel nem zavar a torlódás, de még azzal együtt is a Rubinás változat hangzik a legnormálisabban. Ahogy a 7-es írja.
Én alapból magánhangzóval kezdődő nevekben gondolkodnék emellé a vezetéknév mellé. és olyanban, amiben nincs sok e betű (vagy egyáltalán nincs).
10/10 anonim válasza:
Zelma. A lila hajú bagós iker, a Simpsonból. :D Nem tudok elvonatkoztatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!