Szerintetek illik a Szigeti vezetéknévhez a Boglárka név?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 22:19
11/16 anonim válasza:
Tényleg nem értem ezt az egészet... a kérdés az, hogy illik-e a Szigeti vezetéknévhez a Boglárka keresztnév. Ez tipikusan egy olyan kérdés, ami az egyéni ízlésre kíváncsi, amolyan közvéleménykutatás-jelleggel.
#8 azt válaszolta, hogy nem illik hozzá. Ez az ő véleménye, hozzájárult a közvéleménykutatáshoz, a kérdező megtudta, hogy van olyan ember, aki valamiért úgy érzi, nem illik a vezetéknévhez a keresztnév. Ízlés kérdése, amin nem érdemes vitatkozni.
Hasznos volt a válasza? Igen, mert fény derült arra, hogy van olyan, aki szerint nem "szép" név a Szigeti Boglárka. Akkor miért kell lepontozni?
12/16 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam őt (58%), bár szerintem ha ennyire egyöntetűen állítjátok, hogy illik, akkor ő csak trollkodásképp írta be, hogy nem. Aminek elég nagy a valószínűsége, hiszen csak 2 pipája van.
2022. aug. 13. 00:42
13/16 anonim válasza:
Picit növényhatározós jellege van, de nem vészes.
16/16 anonim válasza:
Nekem is kicsit növényhatározós, ahogy a 13-as írja. Én nem választanék növénynevet ehhez a vezetéknévhez, de másfelől meg biztosan van, akinek pont ez tetszene és emiatt gondolja úgy, hogy illik hozzá. Mindenesetre összességében vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!