Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Országos Ifjúsági Misszióró...

Az Országos Ifjúsági Misszióról (OIM) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

#Országos Ifjúsági Misszió
2022. aug. 12. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Az,hogy életemben nem hallottam róla,pedig 39 éves vagyok.
2022. aug. 12. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Agymosás
2022. aug. 12. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd jobban?

2022. aug. 12. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szektás (számomra).
2022. aug. 13. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Ezek a tipikus egyházi eltorzult életformában felnőtt kamaszok.

De ahogy látom ez is ilyen pénz lehúzás a szülőket fejjük meg jobban

2022. aug. 13. 12:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Bővebben nem akarjátok kifejteni, hogy miért, mi alapján gondoljátok így?
2022. aug. 13. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem én írtam, de kifejtem én.

Voltam ott 2013-ban. Meg kell hagyni, a programok, a helyszínek tényleg nagyon jók voltak, és azért a legtöbb ember nagyon közvetlen, nagyon barátságos volt, ami egy szép élmény lehetett volna. De ezek a dicsőítések és az aközötti beszédek nekem nagyon betegnek tűntek. Valahogy olyan rossz érzés töltött el ezeknél az eseményeknél ott, amit megmagyarázni se tudok azóta se. Mintha nem lennének normálisak. Egy kisf.os bandának nevezett valami játszik dicsőítő énekeket minősíthetetlenül, és erre táncolnak, ugrálnak meg tapsolnak az emberek, pedig nem is bulisok a számok, meglehetősen unalmasan voltak hangszerelve. És most, hogy ránéztem az oldalukra sem a muzsika, sem a muzsikák között lévő beszédek nem változtak. Nyomasztó az egésznek az atmoszférája.

2022. aug. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!