Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tippelnétek mikor fognak...

Tippelnétek mikor fognak visszjönni a "divatba" a ma oly gyakran "régimódi" jellemzővel illetett nevek?

Figyelt kérdés
Szerintem 5-10 év és ujra Zsuzsanna és Péter lázban tör ki mindenki:-)
2010. szept. 23. 12:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyan 20-15 év!

Gondoljunk csak a Lucára, Annára, Mátéra!

Ezek nagyon, nagyon, nagyon régi nevek!!!

Remélem, hogy a fiú nevek közül az István visszajön, mert ez egy gyönyörű név, bár a becézései már nem annyira!

2010. szept. 23. 20:54
 22/29 anonim ***** válasza:

16: 38-es válaszoló linkje nagyon tetszett. A Bence névnél a sok-sok 1. helyezés nem semmi.

Lányoknál meg Anna nyert.

Az én nevem Borbála. Azt hittem, hogy a listán sem lesz. erre még ez is ott van...

2010. szept. 23. 21:46
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

Irányzathoz köthető ez, szóval nem lehet tippelni:)

Most mindenkiben dúl az ősmagyarság, amíg ez le nem megy még Lócitrommal is találkozhatunk:D

Amúgy amíg fel nem vette Vajk a keresztséget volt ez, aztán úgy 1800ig mentek a tipikus nevek, mindenki Mária volt, meg isten tudja ki( szó szerint).Aztán jött a polgári módi és a paraszt módi (szó szerint és ez nem jelző), amikor megint voltak a fura nevek.Pl egyik ősöm Apollónia volt...gecc XD

Na most meg ezek vannak...keresztet vetek a kis Kévékre;)

2010. szept. 24. 01:14
 24/29 anonim ***** válasza:
49%
Ha a fiam nevével csúfolódsz, legalább tudd leírni....
2010. szept. 24. 12:38
 25/29 anonim ***** válasza:

Utolsó ezt kinek szántad??? Milyen név nincs normálisan leírva? Én nem találtam...

Ami még eszembe jutott, hogy én, mielőtt nevet választottam, megnéztem a jelentését is. Sokan úgy adnak idegen, furcsa neveket, hogy azt se tudják, mit jelent...

Pl. most néztem, hogy a Kadocsa azt jelenti: bujdosó, elveszett. Hát, nekem nem tetszik maga a jelentése sem...

2010. szept. 24. 15:58
 26/29 anonim ***** válasza:
49%

Na most meg ezek vannak...keresztet vetek a kis Kévékre;)

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

Neki, nem Kéve, hanem Keve, semmi köze a kévéhez, a magyar kőv, régen kev tőből fakadó, jelentése kövecske.

2010. szept. 24. 19:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fogyatékos:) Tudom,hogy Keve és nem Kéve:)

Ez nem gúny, csak egy kis irónia.Lássuk be, azért nem túl élhető nevek, sem az Eperke, Keve, Takonyka (Taksonya mielőtt megint támad valaki) vagy akár a Kavics.

De isten lássa lelkem, én nem bántok senkit:)

2010. szept. 24. 21:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Lehelke:-)))))))))))
2010. szept. 25. 20:37
 29/29 anonim ***** válasza:

A Lehel az szép szerintem:) Mondjuk nem egy Kovácshoz azért azt hozzá tenném.

Tudjátok azért nehéz a választás, mert igazítani kell a vezetéknévhez, az igényekhez és sok máshoz is sajna:S

2010. szept. 26. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!