Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valami kicsire összecsukható...

Valami kicsire összecsukható babakocsi kellene, de ami nem az a nagyon fapados?

Figyelt kérdés
Lecseréltük az autót suzuki swiftre irtó kicsi a csomitartó nem fér be az eddigi babakocsink. Ne legyen olyan semmi kis anyagból, meg olyan ami pár használat után nyikorog. És dönthető kellene legyen, mivel még csak 1 éves a lányom.
2010. szept. 23. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Hauck Capri kb. ugyanaz, mint az Espiro Magic babakocsik, méretre is. Nézd meg azt is, nekünk ilyen van és nagyon jó!
2010. szept. 23. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Picolo van. Esernyőre csukható, eszméletlenül fellehet rá pakolni, és 6 éven belül a 3. gyereket szolgálja már de még mindig nem nyikorog. Ja és dönthető a támlája.
2010. szept. 23. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Espiro magic
2010. szept. 23. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a Top Rider SH648 van. Nagyon szeretem, nem az a vacak anyag, de nem is extrán drága. 26-ért vettük, elég masszív, könnyű vele manőverezni, és mind a 4 kereke kivehető, ha kell! Picire és könnyen csukódik. Nekünk Corsánk van, a régebbi típusú és folyton rengeteg a cuccunk, de befér mindig valahova :)
2010. szept. 23. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:

12:49

Igen, az új swift.

Nem bántasz meg, egyszrűen ilyen kocsit vettünk 3 éve, akkor még csak a nagyfiam volt

(mellesleg dízel, úgyogy 4-5 litert fogyaszt, az azért jó és benne van már majdnem 70 ezer km)

Most már 4-en vagyunk, kellene nagyobb kocsi hála tisztelt kormányunknak (pfujj), és a devizavarászlataiknak, sajnos benneragadtunk.

Pedig úgy terveztük 3-4 évesen lecseréljük, mint az előzőt.

De azért bárhova le tudunk vele menni, felrakjuk a tetőbox-ot és irány.

Amúgy ha sok dolgot kell vinni, van egy 7,5 t-ás teherautónk is:-)))))))

2010. szept. 23. 13:32
 16/18 A kérdező kommentje:

Az espirot néztem, de az már nagyon drága most nekem :((

Az utolsón jót mosolyogtam elképzeltem hogy teherautóval mennék bevásárolni:)) Néha komolyan az se lenne elég:)

Szóval hát igen, nekünk meg nagyobb volt, többet fogyasztott ráadásul benzines, így mi pedig épp ezért cseréltük le (ez a suzi is dízeles...) Mindegy, hát ez van, nem sírok örülök hogy van egyáltalán valamilyen autó. (mivel messze lakunk a melóhelytől, boltoktól).

2010. szept. 23. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekunk ABC design Take off babakocsink van, nagyon szeretem, konnyu iranyitani, birja a strapat rendesen (bar teny, hogy elsosorban varosi babakocsi, mi jardan, aszfalton, vagy egyenletes talajon kozlekedunk elsosorban). Az tuti, hogy nem gagyi, latszatra sem, hasznalatra sem.

Osszecsukva kicsi, mi nem is a csomagtartoban szallitjuk soha, hanem a hatso ules ele, elso ules moge befer, oda szoktuk rakni, ahol a gyerek ul, hiszen ugysem log le a laba, ot nem zavarja es igy meg siman ulhet hatra ket felnott is.

2010. szept. 23. 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 kicsire csukható kocsink van

- Graco mosaic

-Hoco Outdoor Extreme

mindkettő ernyőre csukható, keskenyre, mindkettő dönthető, és egyszerre beférnek a csomagtartóba ( igaz nem Suzuki, hanem Peugeot 206unk van, de annak se sokkal nagyobb a csomitartója)

2010. szept. 23. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!