Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jártok gyerekke...

Milyen gyakran jártok gyerekkel gyorsétterembe?

Figyelt kérdés
Milyen jellegűbe és hány éves gyerekekkel?
2022. aug. 8. 09:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
mi számít gyorsétteremnek? kétéves és kéthónapos kisfiunkkal eddig 5x voltunk giroszos/sültkrumplis jellegű helyen.
2022. aug. 8. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Soha. Én szerettem a mekit,de leszoktam róla.
2022. aug. 8. 12:56
 13/19 anonim ***** válasza:
12 vagyok. Rendes étterembe viszont elég gyakran.
2022. aug. 8. 12:57
 14/19 anonim válasza:
100%
Meglepő, hogy szinte senki, vagy csak évi 1-2 alkalommal. Akárhányszor bemegyek egy hétvégi napon a McDonald'sba, tele van kisgyerekes családokkal.
2022. aug. 8. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 14-essel. Egyébként nekünk 3 múlott a kisfiúnk kb havi 1x megyünk valami ilyen helyre. Ennek ellenére sosem követeli illetve az egészsége is tökéletes. Ne legyünk már álszentek :)
2022. aug. 8. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

13-14 vagyok. Én nagyon szerettem régen. De mivel nagyon egészségtelen,ma már nem megyek be évi 1x sem.

A lányommal régen bementünk 1x-2x, de mára az is elmaradt.

Érdeklődés hiányában megszüntettük.

2022. aug. 8. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha mentek, akkor a gyerek mit eszik? Nuggets, sültkrumpli? Vagy burgert? Tényleg érdekel.

Én egyébként szeretes a mekis burgert, olyan jó kis ócska élvezet ez csak nem tudom elképzelni, hogy a válogatós gyerekem megenné.

2022. aug. 8. 15:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A férjem szereti ezeket, a fiam eleinte 2 évesen eszegette, de olyankor is a halasat vettem neki a mekibe, 3 éves már nem eszi meg semelyiket, de az otthon csinált hambit sem.

Étteremben a nokedlit kéri ahogy leül.

Sajnos én olyan vagyok ha eszik előttem én is eszem pedig nem a kedvencem.

2022. aug. 8. 20:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hetente egyszer, a gyerekek 6 és 15 évesek, a nagy jár többször is haverokkal. Akkor szoktunk Mekibe, Burger Kingbe menni, ha egy napra sok elintezni való van, és már túl éhesek vagyunk ahhoz, hogy hazáig várjunk, de rendes étterembe menni azért mégsem akarunk, mert az meg túl sok idő lenne. Mondjuk ha sok az intézni való, akkor mi nem is vagyunk közel az otthonunkhoz, nagyon kicsi városban lakunk, a dolgainkat a megyeszekhelyen intézzük, onnan nem két perc hazajonni.
2022. aug. 9. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!