Milyen gyakran jártok gyerekkel gyorsétterembe?
Gyerek előtt gyakran jártam, mert Pesten dolgoztam. Amióta szültem, nem járok Pestre, és itt a környéken egy gyorsétterem sincsen. Egyszer voltunk 2.5 evéssel a KFC-ben, de meg is bántuk, mert csípős volt minden (előtte sosem ettem KFC-t, nem tudtam milyen).
De őszintén, még étteremben sem voltunk a lányommal. Most meg dackorszakos, nem is fogunk menni egy ideig.
Mi magunk is évi 1x, max 2x.
A gyerek 13 hónapos, 1x voltunk burger kingben, pár szem sült krumplit meg egy kis csirkefalatokat kapott de a dobálós korszakában van úgyhogy gyakorlatilag semmit nem evett.
Ez után sem lesz rendszeres a gyorsétterembe járás nálunk, úgyhogy ő is max 1 évben 1-1 alkalommal fog eljutni míg magától nem akar majd menni.
Annyit szeretnék hozzászólni, hogy engem gyerekként sose vittek a szüleim, viszint gyakran "esett útba" osztálykirándulásokon, én meg azt sem tudtam mit jelentenek a fantázianevek (még most se nagyon max azt a kettőt amit szeretek), és nagyon kellemetlen volt, hogy mindenki kért magának én meg nem is mertem, mert azt se tudtam mik ezek és hol kell kérni hogyan kell átvenni stb. és inkább nem ettem semmit.
Úgyhogy ha nem is kisbabával (akkor még felesleges szerintem) de én szeretném majd elvinni a gyerekem, hogy legalább tudja hogy működik egy ilyen hely és ne érezze magát kellemetlenül és elveszve.
A Subway gyorsétteremnek számít? Ha igen, akkor úgy havonta-kéthavonta vagyunk ott. Ha nem, akkor egyszer voltunk McDonald'sban, mert ki akarta próbálni. Nem ízlett neki, mert nem szereti a sósat, otthon sem eszi meg, ha megsózom a sültkrumplit.
Gonosz szülő vagyok, pontosan tudtam, hogy nem fog tetszeni neki, ezért bólintottam rá, amikor mondta, hogy együnk a mekiben. Egyszerűbb volt megmutatni neki, mint elmagyarázni. Így most kb. 10 évig nem megy még egyszer, amíg rá nem jön, hogy ott nem kötelező sültkrumplit enni. (Most 4 éves.)
KFC-ben 2x voltak, McD-ban talán 5x összesen
9 és 6 évesek
Én is 11 évesen voltam először mekiben de hálisten szülinap volt, és mindenkinek rendeltek egy happy mealt. Után szerintem Burger kingben ettem először olyan 17-18 évesen.
Bele lehet jönni, de tényleg ciki egy kicsit.
Mi számít gyorsétteremnek amúgy? Csak mert mi bemegyünk néha itt egy japán gyorsétterembe és veszünk japán sajttortát már 20 hónapos kora óta, mert naggggyon fincsi. A gyerek is kap persze. Mekiben, burger kingben még nem voltunk, egy darabig nem is tervezem, de kfc-ből már evett kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!