Mit tudok tenni, hogy ne a 3 evvel ezelotti, regi velemenyt nezze es vegye alapul a vezetoseg meg most is ?
Havonta 1 alkalommal talalkozom a jelenleg nevelocsaladnal elo gyermekemmel.
A rovid talalkozo ellenere is nagyon szoros kozottunk a kapcsolat.
A talalkozok mindig boldogan, sok orommel, jatekkal, a mar jol bevalt rutin szerint zajlanak.
Tapasztalom, nagyon sokmindennek megkell felelni a vezetoseg fele, hogy visszaadjanak egy gyermeket.
A bantalmazo kapcsolatbol kikerulve, ujra a sajat nyugodt eletemet elem, es minden megvan ahhoz hogy a gyermekemet fogadni tudom.
De sajnos a vezetoseg meg mindig azt a szuloi kompetencia felmerest nezi, amelyet akkor vegeztek el, amikor meg a bantalmazo kapcsolatban eltunk.
Akkor a vizsgalatkor meg teljesen mas voltam, hiszen kapcsolatomban mindenben korlatozva voltam es megfelemlitve es sorolhatnam min mentunk keresztul.
Az eletemet a nullarol kezdve, nagyon nehez volt de talpra alltam.
Uj vizsgalatot sajnos nemtudok csinaltatni, hiszen rettenetesen draga .
Koszonom segito hozzaszolasaitokat, remeljuk jo dontes szuletik aprilisban.
Sajnos addig is nagyon hosszu az ido.
Addig is probalkozok es mindent irasban a vezetoseg fele.
Aha tehát először 2 évre vették el, utána már véletlenül 3 de 2019 áprilásában amikortól már lassan 3,5 év is eltelt majd megint módosítod és 2020 áprilisa…
Gyanús ez nekem.
Egyszer már írtál ide, és akkor is kérdeztük, mit hallgatsz el.
Mert gyereket nem vesznek csak úgy el, de te akkor is áldozatnak állítottad be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!