Szerintetek a Szorin jó fiú név?
Figyelt kérdés
Fiú gyermekemnek szeretném adni de félek hogy nem elég fiús a hangzása,meg nem is egy nagyon ismert név. Nektek tetszik vagy inkább legyen valami megszokottabb?
(jelentése egyébként nap/napfény ezért is tetszik annyira)
2022. aug. 5. 14:00
11/20 anonim válasza:
10#
Igen, de a film címe attól még Hobbitok, nem pedig a Törpök.
12/20 anonim válasza:
Romániában elterjedt név a Sorin, de így magyarosítva erőltetett, nem tetszik.
13/20 anonim válasza:
Elvileg román eredetű név, jelentése; nap.
14/20 anonim válasza:
Eddig csak a Szorinát hallottam. Nem rossz szerintem, bár kicsit lányosnak érzem.
15/20 anonim válasza:
Nekem a szarin idegméreg jut róla eszembe....
16/20 anonim válasza:
Amúgy Thorin a Tölgypajzsos, de oké. Törp. És nem "hobbitok" a film(ek) címe. Sem a könyvé. Egyébként a Szorin hülyén hangzik. Fogalma sem lesz kb senkinek, ha meg emlegeted, akkor tuti, hogy lánynak hiszik majd. De te tudod.
17/20 1112 válasza:
ez nekem túl olyan szorongást sugalló név. Nemjó. Amúgy hangzásra jó lenne; csak túlságosan hasonlít a szorongás szóra.
Inkább valami: Zorán,Kolin jobb lehetne.
18/20 anonim válasza:
Imádom a filmeket, de nem adnék neki véletlen sem ilyen nevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!