Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Joób...

Mi a véleményetek a Joób Familyről?

Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 14:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
41%

Én ismerem a Grétit, nem szeretném elárulni, hogy honnan. Pont hogy nem Gréti van leterhelve, hanem a kisebb lánytesók, a Gréti már kiharcolta azt a szintet, hogy minimálisan is, de békén hagyják a szülei és ne nézzék bébiszittyónak (régen igen, mindem az ő feladata volt, de nagyon durván!) Persze ettől még sokszor ő van elővéve, pl.: Melcsi leesett a lépcsőről kiskorában, és Gréti volt a hibás, mert ő nem vigyázott rá, pedig az anyjának kellett volna, és senki se szólt neki, hogy vigyázzon rá.

A három fiút (nem tudom pontosan hogy jönnek sorba): Martint, Kevint és Noelt is ismerem, Martin nagyon bunkó, beképzelt, Kevin és Noel flegma (legalábbis velem azok voltak mindig is). A kisebbekről nem tudok nyilatkozni.

Egyszer aludtam náluk, Dóri jobb fej, mint a férje, mondta, hogy bármeddig fent lehetünk, csak csendesek legyünk a picik miatt, majd fél óra múlva Mr. Adó berontott, hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy ilyen sokáig fent vagyunk (este 11 volt csak (péntek v szombat), és ránk kapcsolta a villanyt.

2022. aug. 6. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!