Miért lennék én a szemét, ha odaírnám, hogy minek kellett a rohadt nagy semmire kipotyogtatni öt gyereket?
"milyen érdekes, arról nem esik szó, hogy azt az öt gyereket valaki bele is rakta a nőbe, az ő felelőssége hol van?"
Általában a gyerekcsinálásban partnerek a felcsinálóval. Gondolom abban egyetértünk, hogy az az 5 gyerek nem foganhatott mind nemi erőszakból...
Ha meg már nem volt képes védekezni, ki akadályozta meg, hogy abortuszra menjen? Szociális alapon ingyen jár neki. Ezért is sok helyen a romáknál ez a védekezés bevett módja. Évi többszöri abortusz.
Egy ismerősöm ezt mondta:
Hülyének annyi gyereke lesz, amennyit akar. Az okosnak annyi, amennyit elbír.
Nem tudom, hogy emlékeztek-e arra nemrég történt esetre, amikor a bírónő magyarázta el a többgyermekes anyukának, hogyan is lesz a gyerek.
Nem ismerjük a nő hátterét, ez igaz. Lehet tényleg fogalma sincs, hogyan lesz a gyerek....vagy igen és belőlük akar megélni. Vagy teljesen más a történet. De igen, én is azt mondom, hogy a semmire nem szülök.
A megfogalmazásodon változtatnék és akkor mehetne is a komment. Gondolom, a nemtetszők 90%-a nem fog segíteni a hölgynek. Ha igen, akkor az jó.
Ilyenkor, vagy más esetetknél azért próbáljuk meglátni, hogy szegény gyerekek min mehetnek keresztül.
Mondjuk én is olvastam egy cikket, a házaspár elment nőgyógyászhoz, mert az asszony nem lett terhes.
És a végén kiderült, hogy a másik lyukba kellett volna csinálni. Ezt elmagyarázta a doki és pikk a pakk terhes lett 🙈 és semmi vonó nem volt abban a párban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!