Miért lennék én a szemét, ha odaírnám, hogy minek kellett a rohadt nagy semmire kipotyogtatni öt gyereket?
Alapesetben egyetértek veled, tehát felelőtlenségnek tartom én is a semmire szülést.
De! Azzal, hogy oda írnád mi változik? Azonkívűl, hogy hízik 2 kg a májad mert frankón beszólhattál egy földön fekvőnek?
Szóval, úgy gondolom, ha nem tudsz érdemben segíteni, inkább ne játszd a kemény legényt, mert felesleges. Egyrészt neked is ciki, másrészt azt az 5 gyermeket már nem lehet vissza dugni..
Az ilyenek engem is bosszantanak. De ebben a nagy toleráns világban ezt persze nem szabad leírni, mert "nem tudhatod, miért alakult így" meg hasonló bullshit beszólások jönnen, pedig tény, ami tény: hacsak nem úgy lettek a gyerekek, mint a gombák, hogy a fenyő alatt kinőttek reggelre, akkor mi más magyarázat van rá, minthogy felelőtlen volt az anyuka?
Felőlem mind szüljön annyit, amennyit akar, mert aláírom: semmi közöm hozzá. De akkor ne mástól várja a segítséget, oldja meg. Persze mivel gyerekekről van szó, úgyis lesz bőven annyi balek, aki szó nélkül utal nekik, viszi a csomagokat.
"egy folyamatosan, a semmire gyerekeket potyogtató nő esetében mi az érdemi segítség szerinted? "
Én a helyedben felajánlanám, hogy küldök óvszert 😄 Erre senki sem mondhatja, hogy nem HASZNOS segítséget ajánlottál.
Igen.. Biztosan.. Majd pont a te fsza gyerek beszólásodtól fog elgondolkozni.. 😂
Neked is el kellene gondolkodni egy két dolgon..
"Azzal, hogy oda írnád mi változik?" - talán kicsit közelebb kerül annak a megértéséhez, hogy nem kell több gyereket kipréselni magából.
Ettől az ember nem elgondolkodik, hanem megjegyzi magának, hogy erősen sérültek a szociális készségeid, netán te magad is.
Elgondolkodni értelmes, valóban segíteni akaró beszélgetéstől fog, nem attól, hogy leb.sszák. Ezzel csak magadat járatod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!