A férjem 2 gyerek után 50 ezret fizet gyerektartást. Nekünk született közös gyerekünk Kérhettem a tartásdíj csökkenését ? Az ex veszi fel az adójóváírást és a kedvezményeket miközben, minimál bérre van bejelentve a férjem egy lakáshitellel ?
21es
300ezret keress a férjem.
A fizetése fele a másik gyerekére megy. Tehát kinek mi az irreleváns. Most ha anyuka dolgozik akkor a kettejük ,mert nem derül ki mennyi idős a kicsi. Akkor ott is van kb 300ezer forint össz jövedelem. Akkor az 50nem sok a 2gyerekre. Nálunk a kettönk össz jövedelme 450ezer. 2hónap múlva születik a kicsi,utána kapom a csedet ami 220lesz(6hónapig). De ne szórakozzunk már azzal ,hogy 50ezret sajnál a két gyerektől. A férjemnek már fizetnie nem kellene a gyerekre. Elmúlt 18 ,nem jár suliba. Otthon van egész nap és játszik. És még is úgyanúgy megkapja a pénzt. Habár ott anyukának saját cége van. Tehát jobban élnek mint mi. De akkor is az a gyerek pénze.
240 ft egy Topjoy. Mindössze 2 dl.
És akkor a kenyér áráról még nem is beszéltünk!
"Az ex veszi fel az adójóváírást és a kedvezményeket"
Nem vehetné fel, mert nem egy háztartásban nevelitek a gyerekeket. Ez törvénytelen így.
#23 vagyok. Bocsánat, total félreértettem a kérdést, sztornózom a választ.
A kérdező nem normális...
Te nem kérheted, mert közöd sok nincs hozzá,csak kiröhögnek ha bemész.
Az ex menne be emelésért, az lehet megkapná.
Amennyiben szerinted 50 ezer sok 2 gyermekre, akkor a férjed Neked is adjon 25 ezret a többit old meg.Aztán majd rájössz.
Ha nincs pénz gyerekre akkor a férjednek minek kellett 3. gyerek? Akkor ha bevállalta, tartsa is el őket, persze a közöset Veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!