Mit tennétek? A párom gyerekei el akarják rontani a nyaralásunkat.
12 és 8 évesek.
A gyerekek - főleg a nagy - elvárnák, hogy minden úgy történjen, ahogy azt ők akarják, de visszafele már nem működik a dolog.
3 éve nem voltunk nyaralni, minden xar összejött, amit nem is részleteznék, anyagilag összeszedtük magunkat, most jövünk helyre lelkileg.
Gyűjtöttünk, spóroltunk annyi pénzt, hogy el tudjunk menni hatan (mi és a 4 gyerek) 3 hétre külföldre nyaralni. A bonyodalom ott kezdődik, hogy a párom nagyobbik fia mindent tönkre akar tenni, direkt át akar variálni mindent, elsősorban azért, hogy neki jó legyen, másodsorban meg hogy nekünk rossz legyen, és ebben apuka is adja alájuk a lovat. Kitalálta, hogy ő csak egy hétre jön, a kicsi meg két hétre a három hétből. Ami csak azért is necces, mert 600 km csak oda az út, és mai benzinárak mellett biztos hogy nem fogok se én 2x1200 km-t vezetni plusszba, se a páromat nem fogom engedni, hogy 4-5 napot a nyaralásból fuvarozásra szánjon, plusz ugye mivel nem 400 km-ről beszélnénk, másnap hullafáradt lenne. De még a régi árakkal se vállalnánk be, hogy 6x utazzunk 600 km-t 2x600 méter helyett.
Nem az idővel van a gond, mert máskor is voltak már ennyi időt nálunk, meg még többet is.
A nyaralás luxus, nem kötelező a részvétel.
Már az én hat évesem is tudja, hogy a tengerpart ahol voltunk sokkal messzebb van, mint a Balaton. Egy tizenkét éves meg aztán végképp tudja. Gyerek, de nem hülye. És gondolom elmagyarázták neki normálisan, hogy több száz kilométert pluszban utaztatni őt/őket milyen teher. Ha meghatotta volna a kissrácot nem született volna meg a kérdés.
Sajnos, ha a férjed benne van az ugráltatásban, akkor vagy elfogadod, hogy a fél nyaralás kocsikázással megy el, vagy rövidebb lesz mindenki nyaralása, vagy veszekedsz, de az meg mindenkinek rossz lesz.
"És gondolom elmagyarázták neki normálisan, hogy több száz kilométert pluszban utaztatni őt/őket milyen teher."
A kérdező azt írta, hogy apuka adja alá a lovat. Vagyis apuka is ezt szeretné. Lehet, hogy ő szívesebben autózik 2 napot a nagyfiával, mint hogy a kérdező gyerekeivel homokozzon 3 hétig a strandon. hazafelé meg tudnak állni több helyen csinálni ezt-azt együtt. Tehát nem a gyerek egyedüli akarat ez, hanem apuka is így akarja.
Vedd a fáradságot és olvasd el még egyszer!
Bocsánat, én hibáztam! Vagy én írtam el, vagy a telefon.
Apjuk helyett anyjukat akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!