Hianyzik a kislanyom?
Most az a lényeg, hogy meggyógyulj.
Hidd el a lehető legjobban döntöttél.
Amikor az ember önmagát is alig tudja ellátni, akkor a gyereket még úgy sem..
Na agyalj, ő a legjobb helyen van.
Pihenj, az az egyetlen ami most a gyógyulásodat elősegíti.
És rengeteg folyadék és vitamin.
Jobbulást kívánok!
Milyen tüneteitek vannak pontosan?
Beoltva bevagytok?
Dehogyis, nem lesz ra rossz hatassal. Ezt a szulok stresszelik tul, nem a gyerek. Gyerekkorhazban dolgoztam ( szulok nem lehettek ott mindig - intenziv -, a gyerekek jobban viseltek mint a szulok.
Viszont NE videotelefonaljatok, pont ezzel rontod el a helyzetet ! Folyamatosan felzaklatod, hogy hol ottvagy, hol eltunsz. Na pont ezt tilos egy ekkora gyereknel aki meg nem erti. Te persze nezheted, mutassa a mama , de ne legyen se hang se kep neki.
Koszonjuk a jokivansagokat!
A tuneteink laz,fejfajas, izomfajdalom,kohoges,picit mintha natha lenne csak erosebb, es nekem a nyirokcsomoim es a torkom is faj es kapar.
Kozben rajottem,hogy edesanyamek epp indulnanak a balatonra, ahova mi is mentunk volna csak par nap csuszassal es kerdezte,hogy elviheti-e magukkal. Nenemmel es a lanyaval menne, ok mellettunk laknak es minden nap jartak hozzank eddig par percre. Szoval biztos nem erezne magat rosszul, valamint a honap elejen mar voltunk a balatonon kettesben a kislanyommal, talan nem lenne neki emiatt szokatlan a hely es jol erezne magat es ha jobban lennenk akkor utanuk mennenk, vagy inkabb kerjem meg edesanyamat,hogy maradjanak itthon,de pont o vitte volna a tobbieket is es akkot at kellene szervezni mindent, keresni valakit aki eltudja a tobbieket vinni. Nem tudom tenyleg, en meg mindig rosszul vagyok, ferjem pedig mintha mar a halalan lenne,nagyon nehezen birja,soha nem szokott beteg lenni.
6-os!
Koszi a tippet, gondolod akkor se telefonaljunk igy,ha alapvetoen hetente tobb alkalommal latja igy a masik nagyszuleit? Vagy inkabb azt is hanyagoljuk es csak mi mutassuk nekik a gyereket?
7-es!
Borzalmas lehetett, de a lenyeg,hogy minden jol alakult, jol vagytok es torest sem okozott neki.
Megegyszer koszonom a kedves valaszokat, nyugtato szavakat!
Kerdezo, 6 os vagyok, mast nezhet a baba, de teged ne lasson meg halljon a telefonban, osszezavarja, nem erti csak azt latja hogy anya hol felbukkan es hol elmegy, ez igy megviseli.
Jobbulast !
Es jo nyaralast !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!