Hianyzik a kislanyom?

Figyelt kérdés
Sajnos mindketten covidosak lettunk es mozdulni sincs eronk csak szenvedunk es alszunk. Tegnap mikor pozitiv lett a teszt, hivtan edesanyamat es o ajanlotta,hogy elviszi amig ennyire gyengek vagyunk es mivel neki baja nem volt igy ugy gondoltam,hogy igaza van es az a legjobb dontes,hogy megprobalom megelozni,hogy elkapja,ha meg nem tette es igy hogy ennyire rosszul erzem magam tenyleg szenvedes lenne ellatni es jatszani vele es csak segitseg hogy anyukamnal van. Viszont eddig meg nem aludt nala, bar tobbszor elutaztunk napokra,de egyedul meg nem aludt anyukamnal. Ezzel nem si volt problema, szepen letette az ottani agyaba es evett majd elaludt es ma is jokedvu volt, tobbszor videotelefonaltunk,9 honapos es nagyon izgatott volt tolem,de mikor mar nem latott akkor sirni kezdett es nagyon fajt ezt hallani,hiaba fel perccel kesobb mar sikerult elterelni a figyelmet. Jol dontottem? Nagyon hianyzik a kislanyom es bar vidam de megis aggodom,hogy nincs ra rossz hatassal,hogy nem latott engem egesz nap? Pentekenkent rendszeresen elmegyek itthonrol par orara es akkor nem szokott gond lenni, alapvetoen sirni sem szokott csak ha mar ehes vagy unatkozik. Ne haragudjatok az ossze visszasagert,de tenyleg rosszul vagyok es zaklatott emiatt.
2022. júl. 22. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmi baj nem lesz, nem fog megváltozni semmi. Most pihenj, gyógyulj, ne ilyenekkel terheld magad, mert annál később leszel jobban.
2022. júl. 22. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Most az a lényeg, hogy meggyógyulj.

Hidd el a lehető legjobban döntöttél.

Amikor az ember önmagát is alig tudja ellátni, akkor a gyereket még úgy sem..

2022. júl. 22. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Na agyalj, ő a legjobb helyen van.

Pihenj, az az egyetlen ami most a gyógyulásodat elősegíti.

És rengeteg folyadék és vitamin.

Jobbulást kívánok!

2022. júl. 22. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Milyen tüneteitek vannak pontosan?

Beoltva bevagytok?

2022. júl. 22. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást kívánok,ne aggódj,biztos jól el van,de nektek most meg kell gyógyulni,ismerős ez a tetves covid én is gyenge voltam és csak aludtam,mégegyszer jobbulást és kitartást
2022. júl. 22. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis, nem lesz ra rossz hatassal. Ezt a szulok stresszelik tul, nem a gyerek. Gyerekkorhazban dolgoztam ( szulok nem lehettek ott mindig - intenziv -, a gyerekek jobban viseltek mint a szulok.

Viszont NE videotelefonaljatok, pont ezzel rontod el a helyzetet ! Folyamatosan felzaklatod, hogy hol ottvagy, hol eltunsz. Na pont ezt tilos egy ekkora gyereknel aki meg nem erti. Te persze nezheted, mutassa a mama , de ne legyen se hang se kep neki.

2022. júl. 22. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad rosszul emiatt. Mi is jártunk már így a férjemmel. Elkezdett a gyerek hányni ment a hasa,kiszáradt. Kórház infúzió stb. Másnap haza engedtek minket a gyerek jobban is lett,aztán kezdtük mi...Mi is kórházba kerültünk 2 napra annyira kikészített minket,főleg a férjemet,aki elájult a sürgősségin a kiszáradástól...van amikor tényleg nem tudod ellátni a gyereket. Kb. 4 napot volt anyuéknál,de szerintem minket jobban megviselt mint a gyereket.
2022. júl. 23. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonjuk a jokivansagokat!

A tuneteink laz,fejfajas, izomfajdalom,kohoges,picit mintha natha lenne csak erosebb, es nekem a nyirokcsomoim es a torkom is faj es kapar.

Kozben rajottem,hogy edesanyamek epp indulnanak a balatonra, ahova mi is mentunk volna csak par nap csuszassal es kerdezte,hogy elviheti-e magukkal. Nenemmel es a lanyaval menne, ok mellettunk laknak es minden nap jartak hozzank eddig par percre. Szoval biztos nem erezne magat rosszul, valamint a honap elejen mar voltunk a balatonon kettesben a kislanyommal, talan nem lenne neki emiatt szokatlan a hely es jol erezne magat es ha jobban lennenk akkor utanuk mennenk, vagy inkabb kerjem meg edesanyamat,hogy maradjanak itthon,de pont o vitte volna a tobbieket is es akkot at kellene szervezni mindent, keresni valakit aki eltudja a tobbieket vinni. Nem tudom tenyleg, en meg mindig rosszul vagyok, ferjem pedig mintha mar a halalan lenne,nagyon nehezen birja,soha nem szokott beteg lenni.

2022. júl. 23. 11:26
 9/10 A kérdező kommentje:

6-os!

Koszi a tippet, gondolod akkor se telefonaljunk igy,ha alapvetoen hetente tobb alkalommal latja igy a masik nagyszuleit? Vagy inkabb azt is hanyagoljuk es csak mi mutassuk nekik a gyereket?

7-es!

Borzalmas lehetett, de a lenyeg,hogy minden jol alakult, jol vagytok es torest sem okozott neki.

Megegyszer koszonom a kedves valaszokat, nyugtato szavakat!

2022. júl. 23. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Kerdezo, 6 os vagyok, mast nezhet a baba, de teged ne lasson meg halljon a telefonban, osszezavarja, nem erti csak azt latja hogy anya hol felbukkan es hol elmegy, ez igy megviseli.

Jobbulast !

Es jo nyaralast !

2022. júl. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!