Ábris név szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 11:34
31/40 A kérdező kommentje:
Bár én még nem hallottam arról a bizonyos kisfiúról, nem örülnék neki mint itt sokan mások, ha elsőre mindenkinek Ő jutna eszébe róla. Ha találunk olyan nevet, ami hasonlóan tetszik nekem és a férjemnek is, lemondunk róla, de ha nem találunk más jót, marad ez...
2022. júl. 20. 11:41
32/40 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de vállalható.
33/40 anonim válasza:
Egy hülye haverom jut róla eszembe
35/40 anonim válasza:
Kérdező! Terhes voltál már, amikor kiírtad a kérdést? Mi lett végül?
Nagyon durva, mert épp neveket keresgélek, mert pár nap múlva szülök és hát fiam lesz.(2.nevet, első már van😂). Aztán feldobta az itteni válaszomat a net. Most akkor ezt jelnek vegyem?🤣
36/40 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, már másféléves nagylelkű, gyönyörű kisfiunk van, és végül Ábris lett a neve, elégedettek vagyunk a választással. Szerencsére nem találkoztunk még sok névrokonnal.
Vannak már ötletek? Lehet az univerzum akarta, hogy pont most jusson eszedbe ez a név:))
aug. 15. 20:17
37/40 anonim válasza:
Nem, eredetileg is ez lett volna a 2.név,csak egy ponton elvetettem és nem találtam jobbat, szóval most megint bekerült a top5-be, aztán a top2-be is. Napokon belül el kéne döntenem 😕
38/40 A kérdező kommentje:
Megtudhatom, melyik név a másik jelölt?
aug. 17. 14:20
39/40 anonim válasza:
Vendel. Mindkettő mellett vannak érveim és ellenérveim is.
40/40 anonim válasza:
Vendel XD ajánlom nézd meg a Joshi barath Veddel úr részt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!