Mit mondanál a lányodnak: miért jó nőnek lenni?
Miért jó férfinek lenni?
Vagyis miért lenne jobb férdinek lenni?
Mennyi idős?
Szerintem teljesen mindegy.
Egy olyan embernek, aki nem szeret öltözködni hiába mondanàm, hogy imàdom a ruhàkat, harisnyákat, szexi fehérneműket ( magam miatt) vagy a mindenfèle lábbelit.
Vagy imádom a csatokat, a hajgumikat.
A sminkelés kikapcsol.
De
Mindezek mellett szerettem, hogy én szültem meg a gyerekeinket.
Szeretek nő lenni, mert én irányítok, akkor is amikor azt hiszik nem.
Szeretem, hogy tudom viselni a testem, így ennek ellenére átlagos genetikai adottságokkal és nem ès “műnőként” is emiatt jó benyomást teszek az emberekre.
Nem tudom, hogy ez férfiként is működne-e.
Viszont azt gobdolom, hogy férfiként is tökéletesen megállnám a helyem.
Nem gondolom, hogy amiatt mert szeretek nőnek lenni, az jobb lenne, maximum más.
De valljuk meg, 36 fokban jobb egy lenge nyári ruhában lenni, mint egy rövidnaci -pólóban, vagy ne adj Isten egy ing+plusz hosszúnadrágban.
De ezek teljesen felszínes dolgok.
Nem gondolom, hogy bárkinek “el kellene adni” azt, hogy milyen nemű.
Ez van, és hozzuk ki így magunkból a legjobbat.
( identitás pedig egyáltalán nem múlik azon, hogy valaki szeret-e vagy sem valamilyen nemű lenni.. ezt ne keverjük bele, mert akkor bármit mondunk bullshitt)
Visszakérdeznék hogy először ő fogalmazza meg ugyanis nem tudom melyik területe erdekli a nemek közti különbségeknek, ugyanis másért jo nőnek lenni pl a munkaeropiacon, vagy társkereso piacon, vagy családban, vagy felszínes alapon, vagy rovvidtavom hosszu tavon
Szoval ha olyan a válasza hogy azert jo nőnek lenni mert ők sminkelhetnek, akkor ilyen irányban közelíteném meg a témát azaz felszín alapon mesélnék arrol hogy a kulturankban igen jellemző az hogy a nők sminkelnek, de a pasik meg edzenek, a női szépség vonzó, de arra ügyelni is kell egészséges taplalkozas miegyebek.
*Szóval első az lenne hogy visszakérdezek szerinted miért jó, milyen elképzelésed van erről.
Azért is, mert szeretném tudni hogy saját magát hova helyezi, minek örül, mikben látja az erősségeit, ezzel szemben a gyengeségeit esetleg, hogyan éli meg azt hogy lány lett.
Amikor pakolni kell munkahelyen, mi ülhetünk? Ezt te se gondolhatod komolyan😂😂😂
Ugyanúgy kell pakolni sajnos, és szinte ugyanazt várják el egy 155 centis, 50 kilós nőtől, mint egy 180 centis 80-90 kilós csávótól.
Nekem azért jó nőnek lenni, mert a társadalom jobban elnézi a nőknek, ha valamennyire (kicsit vagy nagyon) férfiasak, mint a fordított esetet. Én pedig bizonyos dolgokban sztereotipikusan nőies, másokban sztereotipikusan férfias vagyok. Ezzel biológiai nőként sokkal egyszerűbb együtt élni a jelen társadalomban.
Plusz lehet gyerekem, szülhetek, szoptathatok. A nagyobb fizikai erő, erőkifejtéshez célszerűbb testfelépítés nekem kisebb előny lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!