Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások hogy csinálják, hogy...

Mások hogy csinálják, hogy mindenre jut idő, energia és kedv?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van, 8 és 6 évesek. 7-től 3:30-ig dolgozok,szellemi munkát. Most a nagymamánál vannak a gyerekek, odamegyek értük, de megyek egyikért az iskolába, másikért az óvodába. Attól függ mennyien parkolnak a bolt előtt és hanyadika van, vagy 4 óra előtt, vagy a gyerekekkel együtt 4 óra után elmegyek bevásárolni (Ha hóvége van, akkor kevesebben vannak a boltban, és hét közepén is kevesebben vannak). Ha munka után be tudok vásárolni, akkor 16:15-re már otthon vagyunk, ha nem, akkor a gyerekekkel megyek, és 16:20 fele érünk ki a boltból, 16:35-45-re megyünk haza. Lepakolok, előkészítem a kaját, megcsinálom (tételezzük fel olyat csinálok, ami gyorsan megvan mondjuk spagetti), akkor is fél 6 előtt nem leszek kész. Bekapcsolom a tv-t, közbe eszünk, beszélgetünk. Férjem 6-ra ér haza, beszélgetés, lepakolás, kicsit összébb kapjuk a lakást, és már ott van, hogy fél 8. Meleg víz engedés, fürdetés, utána mi fürdünk, és ott van, hogy 8-9 óra.

És semmit nem csináltam.

A munkahelyen meg folyton hallgatom, hogy kapáltam, gerebéztem, ide vittem a gyereket edzésre, oda fejlesztésre, virágot gondoztam, idős szüleimnek főztem, ilyen vacsit csináltam, olyan ebédet rittyentettem, én meg inkább döglök és nézem a híradót a spagettimet majszolva, vagy valami török sorozatra várok, esetleg a gyerekekkel tanulok, vagy kitalálnak valamit és játszunk, de legtöbbször eljátszanak egymással, nincs szükségük felnőtt játékosra.

Valahogy nekem nincs kapacitásom vagy én nem is tudom hogy fogalmazzak.

2022. júl. 14. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én ott kezdeném, hogy nem vásárolnék minden nap, csak hetente egyszer.
2022. júl. 14. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én is sokszor úgy érzem h nincs időm semmire, pedig még gyerekem sincs. De tulajdonképpen te is együtt vacsizol a családoddal, tanultok, spagettit észtek, sorozatot nézel, játszotok is néha. Szerintem ennél több másnàl sem fér bele🤷‍♀️ max mindenkinek más a fontosabb. Boltba menni minden nap luxus szerintem...a franc az 😃 főzni meg..hát lehet enni hideget is vacsira, ha napközben eszik mindenki főtt ételt.
2022. júl. 14. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Hétköznap egyszer vásárolok és egy főzéskor legalább 2 napra.
2022. júl. 14. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem varasolnek minden nap es meleg etel sem kell vacsira. Max neha vagy tortilla vagy tojasrantotta ami max 10perc . Az hogy minden napodbol 2 orat erre aldozz netto hulyeseg. Lehet szendvicset is vacsizni
2022. júl. 14. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Több napra főzöl, vagy nem főzöl vacsorát. Lehet egyszerűbb dolgot vagy hideget enni. Nem mész boltba minden nap, hétvégén bevásárolsz egész hétre. Nem kapcsolod be a tévét, reggel vagy este elolvasod a híreket és kész. Rengeteg időt spóroltál.
2022. júl. 14. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Miért vásárolsz minden nap?
2022. júl. 14. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
A tv-t te nézed vagy vacsi közben megy?
2022. júl. 14. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Rendelj 30eft felett ingyenesen szallit a tesco szuperul tudsz szurni olcsobb termekekre hetvegen is kihozzak
2022. júl. 15. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja es kisutheto bagett! Legjobb peksegbe se kell beugrani
2022. júl. 15. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!