Mások hogy csinálják, hogy mindenre jut idő, energia és kedv?
2 gyerekem van, 8 és 6 évesek. 7-től 3:30-ig dolgozok,szellemi munkát. Most a nagymamánál vannak a gyerekek, odamegyek értük, de megyek egyikért az iskolába, másikért az óvodába. Attól függ mennyien parkolnak a bolt előtt és hanyadika van, vagy 4 óra előtt, vagy a gyerekekkel együtt 4 óra után elmegyek bevásárolni (Ha hóvége van, akkor kevesebben vannak a boltban, és hét közepén is kevesebben vannak). Ha munka után be tudok vásárolni, akkor 16:15-re már otthon vagyunk, ha nem, akkor a gyerekekkel megyek, és 16:20 fele érünk ki a boltból, 16:35-45-re megyünk haza. Lepakolok, előkészítem a kaját, megcsinálom (tételezzük fel olyat csinálok, ami gyorsan megvan mondjuk spagetti), akkor is fél 6 előtt nem leszek kész. Bekapcsolom a tv-t, közbe eszünk, beszélgetünk. Férjem 6-ra ér haza, beszélgetés, lepakolás, kicsit összébb kapjuk a lakást, és már ott van, hogy fél 8. Meleg víz engedés, fürdetés, utána mi fürdünk, és ott van, hogy 8-9 óra.
És semmit nem csináltam.
A munkahelyen meg folyton hallgatom, hogy kapáltam, gerebéztem, ide vittem a gyereket edzésre, oda fejlesztésre, virágot gondoztam, idős szüleimnek főztem, ilyen vacsit csináltam, olyan ebédet rittyentettem, én meg inkább döglök és nézem a híradót a spagettimet majszolva, vagy valami török sorozatra várok, esetleg a gyerekekkel tanulok, vagy kitalálnak valamit és játszunk, de legtöbbször eljátszanak egymással, nincs szükségük felnőtt játékosra.
Valahogy nekem nincs kapacitásom vagy én nem is tudom hogy fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!