Miért gondolják egyes (álltalában fiatal) anyukák hogy az jó ha a gyereket mindenhova kipakolják?
Azért maradjunk annyiban, hogy a nők legnagyobb ellensége a nő. Itt is csak a lehúzás, a kérdező szidása megy az esetek nagytöbbségében.
A legtöbben így akarnak pozitív visszajelzést kicsikarni.
Van egy barátnőm. Az anyósa, a sógornője és még a saját anyja is folyamatosan csak kritizálja. A férjével való kapcsolata se rózsás, tipikus anyuci pici fia, így még 35 évesen is anyu véleménye a mérvadó.
Megfigyeltem, hogy amikor nagyon rossz a helyzet, nagyon betámadják, vagy éppenséggel a szüleit bántja meg a férje családja valamivel, akkor posztol a legtöbbször. Ezeket a képeket lájkolják minimum 100-200-an, nagyobb eseményeket (szülinap, névnap, eljegyzés) 500+ lájk a garantált.
A kisfia szülinapján az anyósa elkezdett piszkálódni, még nekünk is beszólt, a húgomat pedig kóstolgatta. Mindent és mindenkit kritizált egyfolytában. Elrontotta a hangulatot, még annak is elvette a kedvét, aki nagyon boldog volt. A barátnőm sírt is, majd másnap kirakta a képeket, hogy mennyire jó és felejthetetlen volt a szülinapi zsúr. Holott köszönőviszonyban sem volt a valósággal.
A pedofilok nem a meztelen képekre utaznak, ugyanúgy nyakig feloltozott gyerek is érdekli őket, mert gyerek.
Plusz az ismeroseim akiket én választottam ők láthatják.
Ez a világ már ilyen, megosztunk tartalmakat, nézzük őket. Nem kell többet látni ebbe.
De tiktokon pl bárki látja. Meg sok nem állítja be hogy privát legyen a fiók így szintén bárki láthatja amit megoszt. A gyerek egész életét kipakolják.
Itt most nem alkalom adtatán 1-2 jól megválogatott képről beszélek. Hanem aki tényleg mindent de mindent nyilvánosan kipakol
Aki folyamatosan megoszt valamit, az kompenzál. Hogy mit azt ő tudja megmondani. Ha meg tudja. Mert sok esetben fel sem ismeri, be sem vallja. Saját magának sem, nemhogy másnak.
Az biztos, hogy akinél rendben vannak a dolgok nem posztol naponta. De még hetente sem. Minek is tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!