Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség a debreceni klinikáva...

Segítség a debreceni klinikával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha a kenézihez tartozom, de a klinikán akarok szülni a mentő automatikusan a klinikára visz?Kell valamit ilyenkor a kis könyvbe íratni?

Amikor túl vagyunk a szülésen apa bejöhet a megőrzőbe?

Szülés utána a klinika intézi az anyakönyvezést, vagy apának kell?

A dokik automatikusan kiadják az igazolást az egyszeri anyasági támogatáshoz?

A debreceni apeh-nál lehet személyesen kérni a gyermek taj kártyáját? Mennyi idő mire kész?

2010. szept. 21. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
12 hete szültem!Ilyen nincs,hogy a Kenézyhez tartozol!!!!!Ott szülsz ahol akarsz!!!!!!!!Apa bemehet-e az örzőbe???Pénz beszél,kutya ugat!De ott nem vagy sokáig,hacsak nem császár lesz!De a szülésnél végig bent lehet!Igen a Klinika intézi az anyakönyvezést!Nem a Klinikán adják ki a papírt az anyaságihoz,hanem attól a dokitól kell majd kérni akihez terhesgondozásra jártál!!!Tehát a körzeti nőgyógyászod!!!De a védőnőd ebben fog segíteni!A TAJ kártyát nem tudom,de nekünk postán másfél hét alatt megjött!!!Ha van még kérdésed nyugodtan írj!
2010. szept. 21. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a választ.

Remélem sima szülésem lesz.

Neked milyen volt? Leírnád mi hogyan történik?

Még van ugyan 10 hetem, de már kezdek egy kicsit parázni?

A baba végig veled van, esetleg elviszik?

Ha apa nincs benn a szülésnél mikor láthatja meg először manókát?

2010. szept. 21. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is a Klinikán szültem,apás szülés volt és utána még kb 2 órát ott volt velünk az őrzőben,már én küldtem haza,mert éjfél is elmúlt,senki nem szólt rá.Szóval ehhez nem kell pénz.-)A többi úgy van ahogy előtt megirta a válaszoló.
2010. szept. 21. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok!Nekem progis császárom lett volna,de a lányom 3 nappal hamarabb elindult kifele,így sűrgősségi császár lett belőle!A férjem egy ablak mögül nézhette a műtétet és mikor kiemelték a babámat ,odahozták a fejemhez megpuszilhattam és vitték ki az apukájához!Ott megmérték,lemosták,majd apa megfoghatta egy kicsit!És utána elvitték megmutatni a gyerekorvosnak!Én az örzőben voltam,a férjem velem volt!És egy óra múlva visszahozták a kicsit!De a császár miatt el is vitték,míg ki nem ment a zsibbadás!Utána már végig velem volt!24 órában!
2010. szept. 22. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!