Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaágy, vagy babakocsi?

Babaágy, vagy babakocsi?

Figyelt kérdés

Az az igazsàg hogy kifutunk az idöböl a pàrommal,és nem tudjuk mindkettöt megvenni.

Vàlasztanom kell.

Persze amit most nem veszek meg az is meglesz,de valoszinü a baba születése utàn 2-3 héttel.

Nos szerintetek?

2008. dec. 20. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Már ne haragudj, de nem ugyan az írta :) Engem szimplán csak zavar, ha valaki így "beszél" mással, amikor te ejtettél hibát, akkor meg nem tudom, miért azt kell leszólni, aki rákérdezett, hogy mit is akarsz tudni. De mi biztos nem vagyunk elég intelligensek ahhoz, hogy ezt megértsük.
2008. dec. 20. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Ha a kettő közül mindenképpen választani kell, akkor inkább az ágy a fontosabb. Legalábbis egy újszülöttet tényleg altatni kell valahol és a ti ágyatok nem feltétlenül a legjobb hely számára. Azt nem hiszem, hogy ha 2-3 hétig veletek aludna, akkor teljesen odaszokna és nem lehetne később hozzászoktatni a kiságyhoz, de magamból kiindulva: három hetes a fiam, első baba és amikor szoptatáshoz magamhoz vettem őt egy nyugodt percem sem volt, nem hogy mellette tudjak aludni. Mindig attól féltem (félek) nehogy rádőljek, megnyomjam, vagy a saját takarómtól megfulladjon. Nagyon picik és törékenyek még ilyenkor, arról nem is beszélve, hogy amióta megvan a baba kevesebbet alszom, de azt sokkal intenzívebben, szóval nem biztos, hogy tudom magam kontrollálni.

Ugyanakkor meg ott a másik kérdés, hogy ha nem lesz babakocsitok, akkor valószínűleg nem lesz hordozótok sem és miben viszitek haza a babát a kórházból? Merthogy csak úgy ölben tartani a kocsiban nem lehet, egyrészt büntetik is, másrészt tényleg nem biztonságos, harmadrészt meg sok kórházban csak hordozóban, vagy beköthető mózeskosárban adják ki a babát.

Esetleg vegyetek ágyat és ha tudtok, akkor kérjetek kölcsön egy hordozót arra a fél napra, ha van kitől.

Vagy egy másik megoldás: keressetek olyan babakocsit, amihez van mózeskosár (ami beköthető, esetleg még hordozó is van pluszban hozzá). Sokan úgy is a mózesben altatják a pici babákat az első időszakban. Az lapos, attól a gerincének sem lesz baja és még elég nagy lenne ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen szundíthasson benne. Maximum légzésfigyelőt nem tudnátok használni benne.

Így viszont meg lenne oldva, mert lenne beköthető mózes, vagy hordozó, amiben hazavihetitek és aludni is lenne miben.

2008. dec. 21. 04:40
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Szia,sztem is az ágy,én már nem részletezem miért,előttem ezt már megtették,.Itt egy link,nézz szét,ingyen szállítanak: [link]

Nagyon jó áraik vannak,én innen rendeltem jó pár dolgot,meg vok velük elégedve:)

2008. dec. 21. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!