Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaágy, vagy babakocsi?

Babaágy, vagy babakocsi?

Figyelt kérdés

Az az igazsàg hogy kifutunk az idöböl a pàrommal,és nem tudjuk mindkettöt megvenni.

Vàlasztanom kell.

Persze amit most nem veszek meg az is meglesz,de valoszinü a baba születése utàn 2-3 héttel.

Nos szerintetek?

2008. dec. 20. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Mi az a babagy, es azt ugyanugy lehet hasznalni, mint a babakocsit?
2008. dec. 20. 16:04
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Az első 2 hétben nem is viheted ki a lakásból a picit,tehát szerintem az ágy fontosabb.
2008. dec. 20. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

szia,

Gondolom a babaágyra gondoltál.

Mindenképpen kiságyat vegyetek, hacsak nem akarod magatok közé szoktatni a kicsit.

Mert akkor úgy jársz mint én, 15 hónapos a csajszim és még mindig köztünk alszik, jön a tesó, és elképzelésem sincs hogy fogom a kiságyba szoktatni.

Babakocsira meg egy darabig még nem lesz szükséged, hisz nem nagyon fogod kivinni 1-2 hétig biztos.

Tehát inkább a kiságy.

2008. dec. 20. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem kiságy, első 1-3 hétben úgysem nagyon mentek ki.

www.ikea.hu itt olcsók a kiságyak

[link]

itt pedig jó áron vannak babakocsik

2008. dec. 20. 16:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Elsö!

Babaàgy,csak elütöttem a billentyüzetnél.

De egy intelligens ember,mint a többiek azonal tud következtetni!

2008. dec. 20. 16:33
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Mar annyi kulonleges dolgot lehet kapni a babaknak, hogy tenyleg nem tudtam mi az a babagy, en egy hordozora gondoltam, kenguruszerure. Lehet, hogy letezik babagy is.

De egy megintelligensebb ember pedig nem tesz fel ilyen kerdest. Kulonben lehet venni hasznaltan is, vegyetek ugy, ha nincs ra penzetek.

2008. dec. 20. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom miért kell bunkózni az első válaszolóval, ő sem írt neked semmi bántót, ettől ő még lehet intelligens.
2008. dec. 20. 18:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Ahogy észrevettem az utolso két vàlasz irpja egy és ugyanaz:))))))))))))))))

De nem zavar.

Amugy nem "bunkoztam" csak érdekes hogy 3 ember egymàs utàn észreveszi hogy babaàgy,ö meg ràkérdez.

Mindegy ,mindenesetre köszönöm mindenkinek a vàlaszàt!

2008. dec. 20. 19:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja a linket beküldönek külön köszönet,nagyon jo oldal!
2008. dec. 20. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Akkor tedd fel a szemuvegedet, es nezd meg jobban, mert en ekezet nelkul irok, ugyhogy nem en irtam az utolso kommentet. Kepzeld el, hogy mas irta.
2008. dec. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!