Eszter vagy Miléna tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Nyilván ha egyik sem, nem kell válaszolni csak ha 2 közül legalább az egyik. :)2022. júl. 10. 23:35
32/42 anonim válasza:
Hugom Miléna szóval azt választom 😃
33/42 A kérdező kommentje:
9.Kicsit túl komolyan vetted a kérdést ahogy érzem, nyugalom a kiválasztott név már megvan csak ezen a 2-őn agyaltunk és utólag kíváncsi voltam ki hogyan választott volna ezek közül. és nem bántam meg hogy arra jutott a döntés és nyilván direkt e 2 őt írtam mivel vezetéknéhvez mindkettő ment még ha teljesen más stílusú is. 2 név meg nem opció akkor nem is született volna a kérdés :D
2022. júl. 11. 17:24
34/42 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel a név amúgy Eszter lett :)
2022. júl. 11. 18:20
35/42 anonim válasza:
Szerintem jó döntés volt. 🙂
Ezt is lehet lepontozni a Miléna fanoknak. 😀
37/42 anonim válasza:
Neked unalmas, másnak tökéletes. Te majd adsz ilyen flinci-flanci kiejtenisemegyszerű brazil szappan opera nevet a gyerekednek és kész.Az a te dolgod. A te gyerekedé meg másnak lesz unalmas. Őrület, hogy mindenki azt hiszi ami neki tetszik az mindenkinek ugyanúgy fog tetszeni.Na ez lenne az igazán unalmas, de marhára, ha így lenne.
38/42 anonim válasza:
Miléna szláv, nem latin, az Eszter meg perzsa. Adja azt amit amit akar ha tetszik neki, bánom is én, attól még ugyanolyan unalmas név marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!