4+ gyerekesek: hány szobás házban laktok, ki kivel van egy szobában? Hány évesek? Nemük?
Nővéreméknél a két nagynak saját szobája volt, aztán született még két gyerek egymás után és mikor ők ovis korúak lettek, mentek fel a nagyokhoz. Irtó gáz. A két kicsi (és viszont) akkor lesz szabad, ha a két nagy elköltözik majd.
Mi két gyereket vállaltunk, mert ennyi szobát tudunk biztosítani. Szerintem bizonyos kor után mindenkinek kell a magánszféra.
4
Igazából ez is megoldható, ha felelősségteljesen vállal valaki gyereket.
Hármas vagyok. Anno szüleimnek 2 szobás háza volt, abban nevelkedtünk testvéremmel, mi egy szobában voltunk. Ráadásul a mi szobánk szüleink szobájából nyílt, átjáróház volt.
De ők erőt vettek magukon, felhúztak egy plusz független hálószobát a házhoz. Az ő szobájukat pedig leválasztották a korábbi "gyerekszobáról", még pedig kész falpanellel és plusz ajtóval csináltak egy folyósó részt, így végül mindkettőnknek lett privát szférája.
Én örülök, hogy ilyen megértő szüleink voltak. :)
4 szobás lakás. Abból 3 van hálóként használva.
1 szülők. 1 fiú 1 lány szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!