Ex gyerek és saját gyerek egy oviba jár?
Férjem volt barátnőjének a gyereke és a mi gyerekünk között bő egy hónap korkülönbség van így egyszerre kezdik az ovit szeptemberbe.
Már a költözés is megfordult a fejemben!!! Kiráz a hideg ha belegondolok hogy az ő gyereke jóban lesz a miénkkel esetleg át menne hozzájuk….
Nem vagy normális. Az én férjem exe is itt lakik a községben, és van egy velünk egykorú gyereke, gondolom, egy oviba és bölcsibe fognak járni, de kit érdekel?
Hosszú évekkel ezelőtt szakítottak. Tudtam, hogy a férjemnek nem én vagyok az első nő az életében, volt baràtnője előttem is, de az már a múlt, most engem miért zavarjon?
Ja, amúgy találkoztam is már egyszer-kétszer is itt a csajjal, a férjem mutatott be minket egymásnak, mikor ő is ott volt egy találkozás alkalmával, nem csináltunk belőle semmi problémát.
Mármint, amúgy nem tartjuk a kapcsolatot, ha 3 havonta egyszer látom, én köszönök, ő köszön és ennyi. Neki sem hiszem, hogy ilyen gondolatai lennének, mint neked.
Több mint 10éve voltak együtt… tehát rég
De nagyon nem szeretném hogy pl a fiam közelében legyen esetleg újra a férjem közelében
Egy faluban lakunk eddig nem volt gondom ezzel
De most hogy egy oviba fognak menni… feláll a szőr a hátamon
Nagyobb gyerkőc is van nekünk
Pl az ovis barátnője anyukájával össze járunk majdnem minden második délután vagy itt vannak vagy mi ott.
Ezt nem fogom tudni elkerülni ha jóban lesz a két gyermek(ex-miénk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!