Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire normális, ha a párom...

Mennyire normális, ha a párom nem kíván terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Már nincs sok hátra a terhességemből és nagyon remélem hogy utána visszáll a rend, de egyelőre nem igazán van köztünk intimitás. Azt mondja félti a babát, de akkor miért nem akarja azt se, hogy én kielégítsem? Arra is kb.3x volt példa az elmúlt hónapokban, aktus 1x de azt se fejeztük be. Már nagyon mondani se akarom neki, mert támadásnak veszi és mindig jön a kifogás, hogy sok a munka, stressz meg várja a babócát és eszébe se jut stb. Kicsit szégyellem magam, de belenéztem a telefonjába meg egyre inkább felmerül bennem, hogy talán megcsal, de semmi jelét nem találtam, nem is jár el sehova csak dolgozni. Azt állítja önkielégítest se végez, de én ezt nem tudom elhinni, úgy érzem hazudik, de nem értem miért.

Volt itt valakinek hasonló problémája? Visszaállt utána a dolog? Azt nem hiszem, hogy vizuális dolgok miatt nem kíván, mert az első perctől fogva így van kb.és természetesen tervezett a baba.

2022. júl. 7. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Bocsánat most csak arra az elejtett fél mondatra, reagálnék hogy"megcsalni nem is tud", ha akarna hogyne tudna, vagy tán látod amikor dolgozik? Ebedidoben akarmikor, természetesen nem azt jelenti ez hogy azt szeretném hogy a párod megcsaljon, isten, ments! Pusztán csak hogy annyira ne legyél naív hogy azt hidd nem tudNA ha akarna, de ez bárkire igaz nem csak a te párodra
2022. júl. 7. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Próbálj vele beszélni, szerintem ez nagyon nem normalis, bántó is egyben és nem fair..

Ha te kielegited sz nem csak neki jó, jó esetben azt a nő is élvezi, nem kenyszermunka.

Meg mi az hogy nem vonzó egy terhes nő.. Dehogyisnem, annak aki szerelmes belé és kívánja. Oralozni ugyanugy lehet, hátulról is stb..

Elotte mennyire volt gyakori a szexualis életetek? Mert ha kb napi szintű, nem létezik, hogy az étvágya így lecsokkenjen.

Nálunk az utolsó napig ment, minden nap. Ha azt éreztem volna, hogy nem kíván, óriásit csalódtam volna benne, hiszen a terhesség nem kizaro ok, ott valami mas van a hazterben. Ja és ha megszuletik akkoris fog kifogast talalni.. Felebred közbe a baba lehet.. Nem tud rád szülés utan úgy tekinteni.. Lát szoptatas kozbe.. A bsba taplalkozik belőled, azzal a testtel o nem csinalhatja azt.. Mindig ki fog valamit talalni, ne várd meg ezt.

Akik szeretik a parjukat és a szexet, alkalmat és megoldast keresnek nem kifogast. Plusz a félti a babát is úgy hülyeség ahogy van. Beszélj orvossal erről ő előtte, ha hallja hogy semmi gond, lehet és úgy se akarja akkor nem ez a baj.. Az a férfi meg akinek se szex, se orgazmus nem kell hetekig... Hát ebben én bem hiszek.

2022. júl. 7. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

nyugi kicsapja mikor rájön az inger :D

am nem ördögtől való egy kis szex pihi majd milyen jó lesz mikor végre lehet :) nincs ebben semmi rossz igazából majd a 6hét után isteni lesz végre úúúúgy összebújni :)

2022. júl. 7. 14:25
 14/17 A kérdező kommentje:
#11 Hegesztő :) Ha ott megcsalna valakivel ez érdekes lenne, mivel csak férfiak vannak a munkahelyén és ott nem úgy működik egy ebédidő, mint az irodákban. Hidd el sokat agyaltam ezen, de 100%, hogy nem csal meg, ez nem naivitás, hanem tényleg nem ésszerű mivel vagy dolgozik vagy velem van. Az önkielégítésben nem vagyok ilyen biztos, de azt se tudom mikor csinálja, nincs olyan pillanat, amikor ne tudnám mit csinál.
2022. júl. 7. 14:32
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 Remélem igazad van :)
2022. júl. 7. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Az egész terhesség alatt összesen 2x szexeltünk. 😅 1x a 12. hét után és 1x a 20. hét körül. Az én férjem is féltette a babát, illetve furcsának tartotta. 3 hónapos a kisfiunk. A 6 hetes kontroll óta minden úgy van mint régen. 🙃
2022. júl. 8. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ha ott megcsalna valakivel ez érdekes lenne, mivel csak férfiak vannak a munkahelyén és ott nem úgy működik egy ebédidő, mint az irodákban".

Két barátnőm is ezt hitte, ugyan így meg,magyarázták a miért nincs szexet. persze,hogy csalták őket.Ja meg munka után jön haza egyből max. félórát csúszik,forgalom stb. Hidd el van ara idő, ha akarják.

2022. júl. 9. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!