Mennyire normális, ha a párom nem kíván terhesség alatt?
Már nincs sok hátra a terhességemből és nagyon remélem hogy utána visszáll a rend, de egyelőre nem igazán van köztünk intimitás. Azt mondja félti a babát, de akkor miért nem akarja azt se, hogy én kielégítsem? Arra is kb.3x volt példa az elmúlt hónapokban, aktus 1x de azt se fejeztük be. Már nagyon mondani se akarom neki, mert támadásnak veszi és mindig jön a kifogás, hogy sok a munka, stressz meg várja a babócát és eszébe se jut stb. Kicsit szégyellem magam, de belenéztem a telefonjába meg egyre inkább felmerül bennem, hogy talán megcsal, de semmi jelét nem találtam, nem is jár el sehova csak dolgozni. Azt állítja önkielégítest se végez, de én ezt nem tudom elhinni, úgy érzem hazudik, de nem értem miért.
Volt itt valakinek hasonló problémája? Visszaállt utána a dolog? Azt nem hiszem, hogy vizuális dolgok miatt nem kíván, mert az első perctől fogva így van kb.és természetesen tervezett a baba.
Azt mondja félti a babát, de akkor miért nem akarja azt se, hogy én kielégítsem?
Nekem anno újra kellett varrni, majd kétszer plasztikázni a gátam, hónapok teltek el szex nélkül. Azt mondta a férjem, neki az nem jó, ha csak neki jó.
Többféle férfi van, van aki a párja terhessége alatt is ugyanúgy kívánja az asszonyt, van aki szerint még a gondolat is taszító, mert azt hiszi a farkával bögdösi a gyerekét...Alapjában véve, az még normális is lehet, ha nem akar szexelni már, de az furcsa, hogy egyéb módon sem vágyódik rá, hogy kielégítsd.
Ne alapozz rá, hogy nem találtál semmit a telefonjában, mert leleményes férfi bármire képes, hogy ne bukjon le. A helyedben kicsit jobban figyelnék rá, de túlságosan nem aggódnék, a babára koncentrálnék. Maradj meg nőnek a szülés után, idő kell az új szituhoz neki is, és majd kiderül, hogyan tovább ezen a téren.
Én 2x voltam terhes. Mind a 2x úgy a 16-18.hétig szexeltünk.
Én nem akartam, mert undorodtam a megváltozott testemtől, neki pedig nem ment, mert "bökdösi a fejét".
Én sosem csináltam neki, nem is hagyta. Szolidarított.
Mind a 2 szülés után ugyan úgy visszaállt minden, mint terhességek elött.
Nem caalt meg, nem ment félre, néha megoldotta magának (nyilván ezt nem reklámozta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!