Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is vágyakozott már ennyire?

Más is vágyakozott már ennyire?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve érzem a "vágyat",hogy gyereket szeretnék,de kb 2 hónapja annyira erősen,hogy napjában többször is eszembe jut, éjszaka álmomban nagy pocakkal látom magam,vagy a már megszületett babámmal.Ha kisgyermekes családot látok teljesen összeszorul a gyomrom, mint a izgulnék.

Tudom,hogy korai,én 21 éves vagyok, 3 és fél éve vagyok a 24 éves párommal.Szinte együtt élünk,mert mindig nálunk van,itt alszik velem.Igazi szerelem a miénk=)

Nyáron eljegyzett, és azt mondta,amint elvégzi az egyetemet elkezdjük tervezni az esküvőt(1és fél éve van hátra).Felépíti az álomházunkat és akkor már jöhet a baba is,amit egyébként ő is nagyon szeretne.

De egyszerűen annyira erős ez a dolog bennem.Teljesen meg vagyok kavarodva.De ezek az álmok...amikor várandósan,nagy hassal látom magam,annyira valóságosak és jók, hogy teljesen rossz amikor fel kell kelnem és vége van=(

Nyáron egyszer azt hittem,hogy becsúszott a baba, mert nagyon sokat késett a mensesem, akkor a páromnak is úgy "adtam elő",hogy azt akarom,hogy megjöjjön.És tényleg aggódtam is,de amikor megjött...hát csalódott voltam:S

Mit csináljak? Próbálom magam megdumálni,hogy várni kell, és nem sok idő az....de legbelül azt érzem,hogy nem helyes várni és nagyon szeretném!

Légyszi segítsetek!!!

2010. szept. 20. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Ha igazán szereted a párod, akkor hallgass az ő szavára is. Gondolj bele, ha ő nem szeretné, te pedig átvernéd, na akkor lenne vége a kapcsolatotoknak az biztos. 21 éves vagy, hova rohansz? El akarod szúrni az életed?
2010. szept. 20. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Off: kedves elsö, miért szúrná el az életét? Marhára kezd elegem lenni abból, hogy sokan azt hiszik, hogy attól mert fiatalon vállal valaki gyereket, biztos annak csak rossz élete lehet. Hát nem! Én is 21 évesen vállaltam gyereket, tervezett volt, 5 hónapja voltunk együtt mikor megfogant. Azóta házasok vagyunk, megszületett a picilányunk és virágzik a kapcsolatunk!

Kérdezönek: Tudom mit érzel, én is ezt éltem át. Figyelj, teszteld le a párod. Legközelebb mondd neki azt, hogy sokat késik, szerinted becsúszott. Nézd meg mit reagál erre. Ha jól fogadja, akkor lehet elöbb is belevághattok de ezt beszéljétek meg mindenképpen :)

2010. szept. 21. 03:01
 3/4 poci-maci ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz mert a kor nem számit hisz a történetedből kiderűlt hogy érett vagy rá csak a körűlmények nem mindig engedik hogy megtörténjen azonnal!
2010. szept. 21. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzek, mint te, bár nekem annyi a szerencsém, hogy idősebb vagyok (bár ez nem biztos, hogy szerencse, mert én sem értek azzal egyet, hogy a fiatal anyukák elszúrják az életüket), és a férjemmel pont most beszéltük meg,hogy jövő június-júliusban nekilátunk a babakészítésnek!:) De nekem annyira hosszú még ez az idő. Én már annyira szeretnék most! Totál hülye vagyok, számolom a ciklusaim, nézem a peteérésem stb. Szóval már nagyon várom, hogy leteljen ez 10 hónap! Sajnos a meló miatt még most nem lehet.

Szóval értem, amit érzel! De a párodnak is kell döntési jogot adni. Nyilván egy felelősségteljes ember (az enyém is ilyen), aki szeretne egy kis alapot a babának. Nincs ezzel semmi baj! És tényleg nem vagy még elkésve!

2010. szept. 21. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!