Milyen gyümölcsöket,ételeket ehetek ha szoptatok? (Ami nem fúj fel) Ti miket ettetek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 07:29
2/10 anonim válasza:
Az ég világon semmit nem hagyok ki.
9.hónapja szoptatok
3/10 anonim válasza:
MINDENT ehetsz, amitöl nem fújódsz fel (ezt csak te tudod kitalálni, mi az, amit bírsz, az teljesen lényegtelen, nekem mi a megfelelö, NEKED nem lesz feltétlen az), meg mi az, ami után a baba is jól van. De ezt most elég nehéz tesztelni, mert már ez a nagy meleg is megviseli a picit. Ha valami szokatlant eszel, utána pár óráig figyeld, hogy a baba hogy érzi magát, ha nagyon nyügös, akkor jegyezd meg azt az egy élelmiszert, de pár nap múlva próbáld meg újra. Ugyanis ha egyszer eszel valamit és egyszer nyügös a pici, az lehet véletlen, ha többször elöfordul, akkor lehet a kaja az ok.
4/10 anonim válasza:
Mimdent ehetsz, max ha valamire reagál a babád, azt kerüld.
A hasfájás náluk élettani dolog, nem attól lesz jobb, hogy diétázol, hanem idővel, ahogy fejlődik az emésztése, már nem fogja zavarni.
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon meg kellett válogatnom,mit eszek. A lányomnak mindentől szörnyű hasfájása volt...de idővel javult,erősödött. 2 évig szoptattam.
7/10 anonim válasza:
5ös vagyok. Most lepontoztatok,mert hasfájós volt a lányom?
Szánom-bánom,majd legközelebb tökéletesebbet gyártunk a férjemmel.
.......
8/10 anonim válasza:
Nem, azért a lepomtozás, mert a hasfájásnak általában semmi köze ahhoz, hogy te mit eszel, a hasfájás élettani dolog, ha fényen élsz, akkor is fáj neki. Gondolj bele, egy tápszeres baba is lehet hasfájós, pedig ott nem találkozik semmivel, amit az anya eszik.
9/10 anonim válasza:
Hát nála volt összefüggés, nyugi. Ha nem olyat ettem,amit bírt a gyomra,akkor ordítás volt egész este.
Sőt,hozzátápláláskor is hasfájós maradt,oda kellett figyelni,mit adok neki. Ez van :).
10/10 anonim válasza:
En mindent eszek, bár nem a cicimmel szoptatok es nem gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!