Aki gyerek mellett tette le a jogsit, mennyi idő után mert elindulni önállóan úgy, hogy mögötte ült a gyerek?
Én most csinálom 3 gyerek mellett. Amint meglesz (augusztus vége), szeptembertől én vezetek kizárólag. Első pár hétben azért a férjem is ott fog ülni, de az oktató és az ismeretségi körömben mindenki azt mondta, hogy kb fél év, mire már magabiztos lesz az ember. De csak akkor,ha napi szinten vezet.
Egyébként én a múltkor az utcánk végéig elmentem egy ívben megfordulni, hogy a telkünkön gyakoroljam a parkolást hátra balra nagy ívben (pont nem így érkeztünk), és amiatt a 100 m miatt nem szállítottuk ki a gyerekeket, viszont a férjem kiszállt, hogy addig a kaput kinyissa. Igazy hogy falu, 30-as övezet, napi 5-6 autó munkaidő után, szóval nyilván a forgalmi helyzethez képest ez kutyafüle. Azonban számomra is meglepő volt, hogy mennyivel magabiztosabb vagyok, hogy nem ül mellettem senki. :)
Próbáld ki magad a gyerekekkel valami nem forgalmas ismert úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!